۱۴۴۳۳۱
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

رکوردزنی جالب ایران در مقایسه با عربستان

رییس اتحادیه خرازی فروشان و وابسته تهران گفت: سابق بر این عربستان در زمینه مصرف لوازم آرایشی رتبه اول را داشت ولی در حال حاضر کشور ما از عربستان پیشی گرفته که این موضوع ضرورت حمایت از تولید کننده داخلی را صدچندان می‌کند.

خبرگزاری ایسنا: رییس اتحادیه خرازی فروشان و وابسته تهران گفت: سابق بر این عربستان در زمینه مصرف لوازم آرایشی رتبه اول را داشت ولی در حال حاضر کشور ما از عربستان پیشی گرفته که این موضوع ضرورت حمایت از تولید کننده داخلی را صدچندان می‌کند.

سیدحسین دکمه‌چی اظهار کرد: باید از تولیدکننده داخلی حمایت شود و آموزش و فرهنگ‌سازی لازم نیز در این زمینه صورت گیرد.

وی تصریح کرد: تداخل صنفی یکی از مشکلاتی است که در این حوزه وجود دارد و برخی مغازه‌ها یا حتی داروخانه‌ها اقدام به آوردن و فروش وسایل مرتبط با صنف ما می‌کنند که این یکی از مباحث مهمی است که هنوز برطرف نشده است.

دکمه‌چی با بیان اینکه باید آموزش لازم برای کسانی که می‌خواهند وارد این صنف شوند داده شود، گفت: در اتحادیه برنامه‌ای برای کسانی که می‌خواهند در حوزه لوازم آرایشی و بهداشتی فعالیت کنند، ترتیب دادیم و در این زمینه دوره‌هایی برگزار می‌کنیم که صاحب مغازه باید این دوره‌ها را بگذراند.

رییس اتحادیه خرازی فروشان و وابسته تهران یادآور شد: علاوه بر این حتی برای برخی افراد که علاقه‌مند به دریافت پروانه یا مجوز کسب در این صنف هستند نیز کلاس‌های دو روزه‌ای برگزار می کنیم.

وی با اشاره به مالیات بر درآمد گفت: این موضوع مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده و با توجه به این‌که حتی برخی از زیرمجموعه‌های ما مالیات خود را پرداخت کرده بودند به آنها برگه قطعی ندادند، در عین حال موضوع مالیات بر ارزش افزوده نیز مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده که در این زمینه جلساتی برگزار کردیم تا بتوانیم به نتیجه برسیم.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج