معضل تماس های تفریحی با اورژانس ۱۱۵
رئیس مرکز اورژانس کشور با بیان اینکه قوانین محکمی در برخورد با مزاحمان تلفانی اورژانس ۱۱۵ وجود ندارد، گفت: در تلاش هستیم با مکاتباتی که با دفتر حقوقی دانشگاه و قوه قضاییه خواهیم داشت، مزاحمت های تلفنی و برخورد با اینگونه افراد را به صورت جدی دنبال کنیم تا آسیبی که به مردم می رسد، کمتر شود.
خبرگزاری مهر: رئیس مرکز اورژانس کشور با بیان اینکه قوانین محکمی در برخورد با مزاحمان تلفانی اورژانس ۱۱۵ وجود ندارد، گفت: در تلاش هستیم با مکاتباتی که با دفتر حقوقی دانشگاه و قوه قضاییه خواهیم داشت، مزاحمت های تلفنی و برخورد با اینگونه افراد را به صورت جدی دنبال کنیم تا آسیبی که به مردم می رسد، کمتر شود.
دکتر امین صابری نیا، استفاده از تفریحات نابجا از جمله تماس های تلفنی با اورژانس ۱۱۵ را یکی از معضلات موجود در بخش اورژانس پیش بیمارستانی دانست و افزود: متاسفانه به دلیل اینکه برخی از شهروندان با مزاحمت تلفنی باعث اختلال در امداد رسانی می شوند، این مسئله در برخی از موارد در پاره ای از نیازهای مردم برای ارائه خدمات پیش بیمارستانی، ما را دچار مشکل می کند.
وی عدم آگاهی از اهمیت کار اورژانس پیش بیمارستانی را یکی از دلایل تماسها و مزاحمتهای مردم برشمرد و گفت: در حال حاضر با کمبود ناوگان آمبولانسی مواجه هستیم و باید از همین آمبولانسهای موجود حداکثر استفاده را کنیم. از زمانی که شهروندان با 115 تماس می گیرند و با ارائه اطلاعات باعث می شوند آمبولانس از محل استقرار به محل اطلاع رسانی دوستان مراجعه می کنند، بنابراین این آمبولانسها از ناوگان امداد رسانی کشور خارج می شوند.
ممکن است در آن زمان یکی از شهروندان که در پاره ای از موارد شاید از وابستگان و بستگان نزدیک همان فرد باشد، نیاز شدید به کمکهای اورژانس و خدمات پزشکی پیدا کند؛ ولی متاسفانه به خاطر یک شوخی نا به جا، ما با آسیب و حتی مرگ همشهریان خود مواجه خواهیم شد ودر این مساله به طور نامشخصی ما مسئول مرگ این دوستان خواهیم بود.
صابری نیا با تاکید بر اینکه اورژانس 115 برای مردم بوده و خدمات آن رایگان است، ادامه داد: باید بهترین خدمت را به مردم ارائه دهد و این نیاز به همکاری، همفکری و هم دلی مردم دارد. لذا خواهش می کنم مردم این تفریحات نابجا را استفاده نکنند. تماسهای بدون اورژانسی نگیرند زیرا باعث می شود، خط 115 مشغول باشد و اگر فردی نیاز فوری به کمک داشته باشد در پشت خط بماند و ثانیه های حیاتی را از دست بدهد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی وزارت بهداشت با بیان اینکه قوانین محکمی در برخورد با اینگونه افراد وجود ندارد، افزود: در پاره ای از موارد مثل قوه قضاییه درخواست دارند که به این مسئله کمک کند ولی در کل قانونی برای اینکه اگر مزاحمت تلفنی ایجاد شد، ما با سیاه نمودن خط مزاحم این امکان را داشته باشیم که افرادی که با تلفن مشخص تماس می گیرند و ایجاد مزاحمت می کنند برخورد قاطع داشته باشیم، هنوز قانون مشخصی وجود ندارد. در تلاش هستیم با مکاتباتی که با دفتر حقوقی دانشگاه و قوه قضاییه خواهیم داشت این را به صورت جدی دنبال کنیم تا آسیبی که به مردم می رسد، کمتر شود.
خسارات ناشی از این برخورد را می توان به صورت نقدی دریافت کرد. باید به صورت یک قانون قضایی تلقی شود. در صورتی که اورژانس 115 شماره های مخاطب را به عنوان شماره مزاحم اعلام کرد به شکلی مورد خطاب قرار گیرد که بقیه شهروندان این تفریحات ناسالم را انجام ندهند.
تبلیغات متنی
-
راز حال بدِ گیمرها بعد از اتمام بازی محبوبشان
-
مجازات زن جوان و مرد ماساژور برای خیانت
-
سپاهان و پرسپولیس همچنان درگیر لیموچی!
-
قابی از دیدار وزیر کشور پاکستان با احمد وحیدی
-
مناقشه داغ نزدیکان ترامپ درباره نحوه برخورد با ایران
-
ورود گروه ضربت نیروی دریایی آمریکا به کارائیب
-
استونویلا قهرمان لیگ اروپا شد
-
تصویری دیدهنشده از میدان بهارستان در یک قرن قبل
-
قتل مبهم در پارتی شبانه شهریار
-
جزئیات نامه محرمانه باشگاهها به سازمان لیگ
-
ادعای تازه درباره ماجرای تعویق حمله آمریکا به ایران
-
عکس مهند سریال عشق ممنوع در جشن تولد پسرش
-
ایران محدوده مدیریت تنگه هرمز را تعیین کرد
-
مرغ ارزان وارد بازار شد
-
کولر سیار برای مقام هندی حسابی سوژه شد!
-
مناقشه داغ نزدیکان ترامپ درباره نحوه برخورد با ایران
-
ایران محدوده مدیریت تنگه هرمز را تعیین کرد
-
هشدار کانال ۱۴ اسرائیل درباره حرفهای امروز ترامپ
-
کاپیتان استقلال جام جهانی ۲۰۲۶ را از دست داد
-
متن بلند بالای سردار آزمون بعد از خط خوردن از تیم ملی
-
واکنش فوری ترامپ به خبر معافیت نفتی ایران
-
ادعای سنتکام: وارد یک نفتکش حامل پرچم ایران شدیم
-
افشاگری وکیل بیرانوند از گاف پرسپولیس
-
آمریکاییها متن جدیدی به ایران ارسال کردهاند
-
اقدام غیرقانونی بابک زنجانی در جریان پروژه جدیدش
-
خبر مخفیانه ترامپ به نتانیاهو درباره مذاکره با ایران
-
ویدئو نکتهدار از تمرین قلعهنویی با تیم ملی
-
پیغام توجهبرانگیز مقام ایران خطاب به آمریکا
-
اولین واکنش ایران به تعیین ضربالاجل ترامپ
-
حمله مسلحانه به خادمان امنیت در سراوان
-
گزارش تصویری پرحرفوحدیث ایرنا ادیت شد
-
سنای آمریکا قطعنامه پایان جنگ ایران را تصویب کرد
-
چرخش معنادار چین علیه اقدام جنگی ایران
-
پشتپرده آن شایعه عجیب و آمریکایی درباره احمدینژاد
-
ترامپ تاریخ حمله به ایران را مشخص کرد
-
یک سریال ایرانی در حد غافلگیرکنندهای جذاب شده است
-
زمان و مدت حمله احتمالی آمریکا به ایران مشخص شد
-
تنها تصاویر منتشرشده از پگاه آهنگرانی در کن
-
حکم شلاق برای پژمان جمشیدی صادر شد؟!
-
سه فرضیه پررنگ درباره تعویق حمله آمریکا به ایران
-
واکنش خواهر پژمان به خبر حکم شلاق برای برادرش
-
ادعای نیویورکتایمز درباره طرح آمریکا برای رهبری ایران
-
خودکشی یک جنگزده در هتل لاله بحثبرانگیز شد
-
لفظ باورنکردنی یک رسانه برای اشکان خطیبی
-
برای بنزین اتفاق بدی افتاده که به ما نگفتهاید؟
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
حالا نه که آمبولانس میفرستن خیلی، جون خودشون
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دو سال و نیم یا سه سال پیش پدرم تو خونه سکته مغزی کرد (البته ما تو بیمارستان فهمیدیم که سکته مغزیه)، زنگ زدم 115 گفتم پدرم قدرت حرکت نداره ، اراده نداره، حرف ها رو متوجه نمیشه،حتی نمیدونم میشنوه یا نه،یهویی اینطوری شده، هرگز سابقه نداشته ، لطفا" آمبولانس بفرسید.
اونوقت این 115ای ها گفتن ما آمبولانس نمیفرستیم(خدا شاهده که نگفت نداریم، بلکه گفت نمیفرستیم)، خودتون ببرید یا آمبولانس خصوصی بگیرید، گفتم خب شماره ی آمبولانس خصوصی بدید،گفت از118 بگیر.
آمبولانس خصوصی زنگ زدیم اومد، پدرمو بردن بیمارستان نجمیه دکتر گفت سکته مغزی کرده ، ما اینجا امکاناتش رو نداریم باید ببرینش بقیة الله، به آمبولانسیا گفتیم ما رو ببرید بقیة الله، گفتن ما طرح نداریم نمیتونیم، باید خودتون ببریدش، نود هزار تومان هم از ما گرفتن، تازه انعام هم میخواستن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما هم سواری دربست گرفتیم و رفتیم بقیة الله.
ماه ها از اون روز پر استرس گذشته ، پدرم سال پیش به رحمت خدا رفت و من و مادرم تا پایان عمر هرگز این خوش خدمتی آمبولانس خصوصی بی مصرف و 115 بی مصرف تر رو فراموش نمیکنیم.
هر وقت یادش میفتم پر از خشم میشم نسبت به اینها، دیگه نمیدونم چی بگم جز اینکه سعدی شیرین سخن فرمود:
مسکین خر ، اگرچه بی تمییز است چون بار همی برد، عزیز است
گاوان و خران رنج بردار به زآدمیان مردم آزار
میتونن یه سرویس از مخابرات بگیرن که هرکی مزاحم شد خطشو مسدود کنن.تا بتونن براحتی به مردم شاید خدمت کنن.