۱۴۵۵۷۳۹
۷۶۰
۷۶۰
پ

ادعای تازه پنتاگون درباره انفجارهای لبنان

وزارت دفاع آمریکا ادعا کرد: «ما نگران هرگونه تشدید تنش در خاورمیانه هستیم و در حملات اخیر به لبنان شرکت نکردیم.»

خبرگزاری ایسنا: وزارت دفاع آمریکا ادعا کرد: «ما نگران هرگونه تشدید تنش در خاورمیانه هستیم و در حملات اخیر به لبنان شرکت نکردیم.»

63136126

وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا (پنتاگون) پنجشنبه شب در بیانیه‌ای هرگونه نقش خود در دو موج انفجار دستگاه‌های ارتباطی در لبنان را تکذیب کرد و مدعی شد: « در حملات اخیر اسرائیل به لبنان مشارکت نداشتیم.»

در ادامه بیانیه آمده است: «آستین در تماس تلفنی با همتای اسرائیلی خود بر لزوم آرام کردن اوضاع در خاورمیانه تأکید کرد.»

وزارت دفاع آمریکا افزود: «هرگونه حمله‌ای که باعث تشدید تنش در منطقه می‌شود، سودی نخواهد داشت و ما به دنبال دستیابی به توافق آتش بس و آزادی گروگان ها هستیم.»

در این بیانیه همچنین آمده است: «ما نیروهای کافی در منطقه داریم که می‌توانند از اسرائیل در صورت حمله دیگری از سوی ایران دفاع کنند.»

وزارت دفاع آمریکا ادامه داد: «ما اعتقادی به این نداریم که توافق آتش بس غزه در حال فروپاشی است.»

همزمان وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: «اگر ایران به اسرائیل حمله کند از آن دفاع خواهیم کرد.»

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج