بانکیپور رسما از قبیله «با هر درصدی» رونمایی کرد
برای "با هر درصدی ها" واژه ای خطرناک تر از "اکثریت" وجود ندارد؛ آنها از این واژه می ترسند، ازشنیدن اش کهیر می زنند و استراتژی اصلی شان، حذف مردم از ساختار تصمیم سازی و تقلیل جمهور به همان چند درصد اقلیت است.
جعفر محمدی در عصر ایران نوشت: اخیراً گفت و گویی از امیرحسین بانکی پور در فضای مجازی فراگیر شده که می گوید: من که به عنوان مدافع قانون حجاب و عفاف شناخته می شدم، توانستم رأی اول اصفهان را بگیرم (منظورش این بود که مردم هم حامی این قانون اند!).

در اینجا از او پرسیدند: با چند درصد آرا ، نفر اول شدی؟ و او پاسخی داد که عصاره تفکرات او و هم قبیله های افراط گرایش است؛ پاسخ او این بود؟ "با هر درصدی"!
"با هر درصدی" را می توان از هم اکنون در واژه نامه سیاسی ایران جا داد و درباره اش گفت و گوها کرد. گفتمان "با هر درصدی" بر آن است که می توان ظواهری ار مردم سالاری و دموکراسی را به نمایش گذاشت، تبلیغات انتخاباتی به راه انداخت، در مدرسه و مسجد و خیابان صندوق گذاشت و حتی در غیاب اکثریت با هر درصدی، ولو تک رقمی، قدرت را قبضه کرد و بعد با استناد به همین ظواهر، خود را نماینده اکثریت جا زد و برای کل مردم، برخلاف میل و خواسته و نیازشان، قانون تصویب کرد و به ضرب و زور بر ایشان تحمیل نمود.
کسای که معتقد به گفتمان ضد مردمی "با هر درصدی" هستند، دو چیز برایشان مسلم است:
اول این که اساساً "اکثریت"، فاقد هر گونه معنا و اعتبار است و دوم این که افکار و کارنامه اینان، قادر به جلب نظر اکثریت نیست.
لذا صاحبان این دیدگاه، دو راه پیش رو دارند:
رویکرد نخست آن است که اساساً قید دموکراسی را بزنند و پایان جمهوریت را اعلام کنند، کما این که برخی رهبران جبهه پایداری، در حال تئوریزه کردن این موضوع هستند که باید از "جمهوری اسلامی" به "حکومت اسلامی" تغییر فاز داد و جایگاه مردم را از "حق انتخاب" به "تکلیف بیعت" فروکاست.
راه دوم این است که پوسته ای از جمهوریت را حفظ کنند ولی بازی را به گونه ای طراحی کنند که اکثریت جمهور، غائب باشند و اینان بتوانند "با هر درصدی" به لایه های قدرت برسند و آنگاه با استناد به همین نوع جمهوریتِ با هر درصدی، خواسته های خود را لباس قانون بپوشانند و مخالفان را ولو آن که در اکثریت باشند، متهم به ضدیت با قانون کنند و آراء خود را عملیاتی کنند.
برای "با هر درصدی ها" -که قبلاً هم معرف حضور مردم بودند ولی بانکی پور، رسماً از این قبیله رونمایی کرد - واژه ای خطرناک تر از "اکثریت" وجود ندارد؛ آنها از این واژه می ترسند، ازشنیدن اش کهیر می زنند و استراتژی اصلی شان، حذف مردم از ساختار تصمیم سازی و تقلیل جمهور به همان چند درصد اقلیت است. کارشکنی در کار دولت هایی که نزدیکی بیشتری به مطالبات مردم دارند نیز ناشی از همین راهبرد "جمهور ستیزی" است تا با به شکست کشاندن این قبیل دولت ها، اکثریت را به نفع همان چند درصد اقلیت، خانه نشین کنند و خود به اسم و هزینه جمهور، یکه تاز میدان شوند.
"با هر درصدی ها" البته بر نقص بزرگ خود یعنی فقدان پشتوانه مردمی واقف اند و می دانند که بسیاری شان مانند همین بانکی پور، با 9 درصد آرای مردم و حتی کمتر وارد ساحت قدرت شده اند و 91 درصد مردم، علیه شان هستند. از این روست که می کوشند این کاستی بزرگ را با افراط گرایی های گل درشت، بر زبان آوردن غیر منطقی ترین حرف ها، تولید و عرضه انواع دوقطبی های تند و تیز، نشان کردن برخی افراد شاخص به عنوان اهدافی برای تخریب و توهین و فحاشی، ایجاد بحران های کاذب، تقدیم فروع بر اصول، تصویب قوانین جنجالی و غیر مردمی و داد زدن هنگان سخن گفتن به حدی که ته حنجره شان هم رویت شود، جبران کنند!
"با هر درصدی ها" ، یا واقعاً نمی فهمند که چه می کنند یا مأموریت ویژه دارند برای دور کردن مستمر "جمهور" از "جمهوری اسلامی" ؛ فتأمل!
تبلیغات متنی
-
واکنش دختر بیحجاب درباره سخنان دوقطبیساز درباره حجاب
-
اولین تصاویر از خدمه آزادشده کشتی توسکا
-
بلیت نیمبهای سینما دو روزه شد
-
بازداشت عامل قتل در پارتی شبانه در خاوران
-
هشدار آکسیوس درباره رویارویی آمریکا و ایران
-
واکنش سنتکام به خبر هدف قرار دادن ناو جنگی آمریکا
-
قیمت نفت باز هم افزایش پیدا کرد
-
رپ خوانی یک جوان در تجمعات شبانه جلب توجه کرد
-
دلیل توقف جنگ ایران و آمریکا چیست؟
-
طعنه زیدآبادی به ابراز نگرانی برخی درباره وضع معیشت مردم
-
اقدام بازیکن ملیپوش استقلال برای حضور در جام جهانی
-
دفاع تمامقد از حضور بیحجابها در اجتماعات شبانه
-
برگزاری اولین کنسرت در کشور بعد از ۵ ماه تعطیلی
-
غول نفتی ایران محاصره دریایی آمریکا را شکست
-
ناتو: کمکها به آمریکا علیه ایران افزایش یافته است
-
اولین تصاویر از خدمه آزادشده کشتی توسکا
-
بلیت نیمبهای سینما دو روزه شد
-
واکنش سنتکام به خبر هدف قرار دادن ناو جنگی آمریکا
-
قیمت نفت باز هم افزایش پیدا کرد
-
رپ خوانی یک جوان در تجمعات شبانه جلب توجه کرد
-
دفاع تمامقد از حضور بیحجابها در اجتماعات شبانه
-
برگزاری اولین کنسرت در کشور بعد از ۵ ماه تعطیلی
-
پیشنهاد جالب؛ تاج قبل از جام جهانی استعفا دهد!
-
پاسخ دو کلمهای ترامپ به سوالی درباره روند مذاکره با ایران
-
انتقاد تند یک رسانه از یادداشت جدید یوسف پزشکیان
-
فارس: اصابت دو موشک به ناوچه آمریکایی در تنگه هرمز
-
دو سناریوی محتمل دولت برای کالابرگ سال ۱۴۰۵
-
انتقاد سخنگوی وزارت امور خارجه از رفتارهای امارات
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
واکنش فرمانده قرارگاه خاتم به تحولات اخیر تنگه هرمز
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
-
اقدام خودسرانه شهرداری تهران خبرساز شد
-
آقای تاج، خسته نباشی اما کسی حرفهایت را باور نکرد!
-
عکاس مشهور کافههای تهران، خانهنشین شد!
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
خزعبلات هميشگی.هههههههه
درود بر دکتر پزشکیان
واقعا آدم میمونه که چی بگه به اینا
خدا مارو از شر اینا راحت کنه
سلام فکر نمی کنم خیرش ب مردم برسه
احسنت👌👌👌حرف حقققققق ،حرف حساب هرگز نخواهد داشت جواب....
مقصرهمان چنددرصدمردم هستندکه به تورای دادند
چنددرصدیهاپدرشماهارادراوده است خواب وخوراک راازشماها گرفته است وبدطوری مشت محکمی با دهن اصلاحطلبها زده اند