۱۵۰۹۸۰۸
۹ نظر
۵۳۳
۹ نظر
۵۳۳
پ

اردوغان: پاسخ ما به اسرائیل قاطع خواهد بود

رئیس‌جمهوری ترکیه با هشدار نسبت به تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی در خاک سوریه، این اقدامات را تحریک‌آمیز و غیرقابل پذیرش خواند و تأکید کرد که آنکارا در برابر تلاش‌ها برای بی‌ثبات‌سازی سوریه ساکت نخواهد ماند.

ایرنا: رئیس‌جمهوری ترکیه با هشدار نسبت به تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی در خاک سوریه، این اقدامات را تحریک‌آمیز و غیرقابل پذیرش خواند و تأکید کرد که آنکارا در برابر تلاش‌ها برای بی‌ثبات‌سازی سوریه ساکت نخواهد ماند.

6216730

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری ترکیه در اظهاراتی گفت که رژیم صهیونیستی قصد دارد بحران‌هایی را که در فلسطین و لبنان به راه انداخته، به سوریه نیز منتقل کند.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی با اشاره به آغاز درگیری‌های داخلی در خاک سوریه، اقدامات اخیر رژیم اسرائیل در این کشور را «تحریکی غیرقابل قبول» توصیف کرد.

اردوغان ضمن تأکید بر لزوم حفظ تمامیت ارضی سوریه، هشدار داد که ترکیه به هرگونه تلاشی برای کشاندن سوریه به ورطه‌ای جدید از ناامنی و بی‌ثباتی، به شیوه‌های مختلف پاسخ خواهد داد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که درگیری‌های داخلی از روز سه‌شنبه میان نیروهای نظامی وابسته به حکومت جولانی و گروه‌های محلی در حومه دمشق آغاز شد.

در همین راستا، سازمان موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه عصر امروز اعلام کرد که تا بدین لحظه درگیری‌های حومه دمشق به ویژه در شهرک‌های صحنایا و اشرفیه صحنایا ۲۲ کشته بر جای گذاشته است که ۶ تن از آنها از طایفه دروزی‌ها و الباقی از نظامیان جولانی هستند.

در پی تشدید این درگیری‌ها ارتش رژیم صهیونیستی در تلاش برای ماهی گرفتن از این آب گل آلود، اقدام به انجام حملاتی به خاک سوریه کرده و درصدد پیشروی زمینی در این منطقه به بهانه حفاظت از اقلیت طایفه دروزی‌های سوریه است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فدای ایران زمین

    خطای خوداردوغان کارهای بزرگ درراه است

  • اریایی

    انشالله که سوریه رو هم اشغال می‌کنه.تا یمشت آدم نمک نشناس قدر ایران و شهدای ما رو بدونن..

  • کیوان

    ترکیه اراده کند اسراییل را نابود می کند

  • امیدبخدا

    همسایه هاتوفروختی به اسرائیل حالا بدون که خودت هم معامله شدی نابود میشوی انشاالله

  • اف.ام.....

    باز‌خالی‌بستی!
    مردک‌وجودشو‌نداری‌تو‌بگی!
    الکی‌تهدید‌میکنی!ترامپ‌غلفتی‌پوستتو‌میکنه.....

  • الف _ ر

    اسرائیل میخواهد به هر بهانه ای وسعت خاکش را افزایش دهد وبنظر ت
    خودش جغرافیای منطقه غرب آسیا را تفییر ب حالا به بهانه طرفداری از دروزیها وارد معرکه شده است

  • عبداله گل

    هیچ غلطی نمیکنی نامرد روزگار

  • جانم برای ایران

    ترکیه فقط می تونه کردهای بی پناه رو بمباران کنه

  • علی

    تو خفه شو

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج