۱۵۱۱۵۱۵
۶ نظر
۲۳۹۹
۶ نظر
۲۳۹۹
پ

پاسخ مقام ایرانی به ادعای جنجالی نماینده روسیه

مدیر کل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های ایران کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم است.

ایسنا: مدیر کل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های ایران کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم است.

در این باره بیشتر بخوانید: پشت پرده تهمت یک روس به هندوانه‌های ایرانی

حسین اصغری - مدیر کل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی - با اشاره به اینکه سخت‌گیرانه‌ترین استانداردهای جهانی باقی‌مانده نیترات در روسیه انجام می‌شود، تأکید کرد: محصولات کشاورزی ایران هم این استانداردها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل روسیه یکی از اصلی‌ترین مقاصد صادراتی سبزی و صیفی ایرانی از جمله هندوانه است.

111

وی با بیان اینکه حد مجاز باقیمانده نیترات در هندوانه در ایران و روسیه معادل ۶۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است، افزود: بر اساس مطالعه‌ای که موسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلی‌گرم در کیلوگرم است. این نتیجه از نمونه‌برداری ۴۳۳ نمونه هندوانه از استان‌های اصلی تولید کننده این محصول به دست آمده است.

گفتنی است؛ در روزهای گذشته ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن، فردی که با گذاشتن یک نمایشگر الکترونیکی روی هندوانه، به اصطلاح آزمایش انجام می‌داد، با تبلیغ برای هندوانه داغستان ادعا می‌کرد میزان نیترات در هندوانه ایرانی چندین برابر حد مجاز است.

بنا بر اعلام وزارت جهاد کشاورزی مدیر کل دفتر سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی در این باره گفت: معلوم نیست آن هندوانه ایرانی باشد، ضمن اینکه سنجش نیترات باید از قسمت خوراکی هندوانه صورت بگیرد و نه از پوست آن و علاوه بر این دستگاه مورد استفاده هم اصلا دقیق نیست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • هیچ

    خودمونیم واقعا درست میگن

  • مرتضی

    میوهای ایرانی زیاد باکیفیت نیست

  • چشم سوم

    به روس هم خوبی کردن،این میشه؟!

  • مطلبی

    خیلی هم بجا گفتن نیتراتش بیش ازحده

  • طیب

    حالاتنها‌روی‌روسهاتمرکزنکنید‌
    واقعیت‌است‌که‌حتی‌عراق‌و
    افغانستان‌هم‌به‌‌بیشتر‌صادرات
    ازایران‌اعتراض‌‌‌ومرجوع‌کردن

  • فقط خدا

    بیشتر محصولات باسم به بار میاد خیار محلی از ثانیه اول تا برداشت سم میخوره بنظرتون قابل خوردنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج