۱۵۱۱۷۳۵
۱۸۶
۱۸۶
پ

زمان بازدید از نمایشگاه کتاب افزایش یافت

زمان بازدید از دومین روز نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امروز (پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت) یک ساعت افزایش یافت و علاقه‌مندان تا ساعت ۲۱ وقت دارند از نمایشگاه بازدید کنند.

ایرنا: زمان بازدید از دومین روز نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امروز (پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت) یک ساعت افزایش یافت و علاقه‌مندان تا ساعت ۲۱ وقت دارند از نمایشگاه بازدید کنند. 

f3ec8aed-a335-451a-a1f1-8113829553ab

سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.

این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در فضای مسقف نزدیک به ۷۵ هزار متر مربع در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود. در نمایشگاه کتاب سال جاری دو فضای دو هزار مترمربعی در دو سوی گنبدخانه مصلی برای بخش ناشران آموزشی تدارک دیده شده است. بخش کودک‌ونوجوان نیز در زیرزمین شبستان شرقی با فضایی بالغ بر ۲۰ هزارمترمربع برپا خواهد شد. 

هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book. icfi. ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا می‌کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج