طرز تهیه کیک هویج کافی شاپی، پوک، نرم و خوشمزه
کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از متداول ترین دستورهای پخت کیک هویج تهیه این کیک خوشمزه به همراه مغز گردو و دارچین است که طعم بسیار خوشایندی به این کیک می دهد.
همشهری آنلاین: کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از متداول ترین دستورهای پخت کیک هویج تهیه این کیک خوشمزه به همراه مغز گردو و دارچین است که طعم بسیار خوشایندی به این کیک می دهد.
مواد اولیه
آرد ۲۸۰ گرم (۲ پیمانه+۱.۴ پیمانه)
شکر ۳۲۰ گرم(۱ پیمانه+ ۱.۲ پیمانه+۱قاشق غذاخوری)
نمک نوک قاشق چایی خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
دارچین یک قاشق چایی خوری
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۳۰۰ میلی لیتر (۱و ۱.۳ پیمانه)
هویج ۲۵۰ گرم
گردو خورد شده ۱.۲ پیمانه
کرم پنیری
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه ۷۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه بشکانید و با اسانس وانیل و شکر با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید تا پف کند و کرمی رنگ شود. حالا نوبت اضافه کردن روغن زیتون بدون بوست. در ادامه آرد را با نمک، جوش شیرین و بیکینگ پودر مخلوط و روی مواد الک کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.
هویج را با رنده ریز رنده کنید و اگر خیلی آبدار بود آب هویج را بگیرید و به خمیر اضافه کنید. در ادامه دارچین و گردو را هم اضافه کنید و همزن دستی بزنید تا یکدست شود. مایع کیک را بهتر است در یک قالب ۲۳ سانتی بریزید. البته قبل از ریختن قبل کف و دیواره های ظرف قالب را چرب کنید و کمربندی آن را محکم ببندید تا مواد به بیرون نریزد. کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و مایع کیک را داخل آن بریزید.
شما می توانید از ۳ قالب ۱۸ یا دو قالب ۲۰ برای این کار استفاده کنید یا می توانید از قالب ۲۵ سانتی استفاده کنید در عوض ارتفاع کیک تان کمتر می شود.
فر را از قبل روشن کنید تا داغ شود. کیک را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید. البته حتما خودتان چک کنید شما بسته به نوع قالب تایم پخت تفاوت است. برای اینکه ببینید کیک پخته یا نه، یک خلال دندان را آرام وسط کیک فرو کنید و خارج کنید اگر کیک به خلال دندان نچسبد و راحت از کیک بیرون بیاید یعنی کیک ما پخته است.
وقتی که کیک پخت آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید در مای محیط کمی خنک شود و بعد آن را برش بزنید. می توانید کیک را از یک روز قبل بپزید و سلفون بکشید و داخل یخچال بگذارید و روز بعد روی آن را خامه کشی کنید. البته می توانید روی آن را خامه کشی هم نکنید، پودر قند بپاشید و تزیین کنید.
طرز تهیه خامه کرمی برای رو و لایه میانی کیک
برای خامه کشی ابتدا کیک را به ۲ لایه تقسیم می کنیم. برای تهیه خامه کیک، ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای ماسکارپونه بدون نمک یا فیلادلفیا (شما از هر پنیرخامه ای که بدون نمک باشد می توانید استفاده کنید) را با همزن برقی یکدست و با یک پیمانه پودر قند مخلوط می کنیم و با همزن برقی می زنیم. سپس ۷۰ گرم خامه صبحانه اضافه می کنیم و بعد از اینکه با همزن یکدست کردیم تکه های کره ای که نه خیلی سفت و شکننده است و نه خیلی شل و آبکی، را به مایع اضافه می کنیم و با همزن می زنیم. کره را حتما تکه تکه و بعد اضافه کنید چون موجب می شود کرم کاملا حالت خامه ای و پفکی پیدا کند و ماسیده نشود. این مایع کرمی برای انواع کیک های خامه ای کاربرد دارد و می توانید برای سایر کیک ها هم از همین دستور استفاده کنید.
حالا کرم آماده را روی لایه اول با قیف می ریزیم و با پالت خامه کشی می کنیم و لایه بعدی را آرام روی لایه اول می گذاریم و حالا دور تا دور کیک را خامه کشی و دور آن را با گردو تزیین می کنیم. امیدوارم این کیک لطیف و لذیذ را درست کنید و از طعم متفاوت و بی نظیر آن لذت ببرید.
ارسال نظر