۱۵۱۲۰۱۸
۲۶۱
۲۶۱
پ

فروش ۶۱۱ میلیاردی حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب در ۲.۵ روز

قائم‌مقام و سخنگوی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از فروش ۶۱۱ میلیارد ریال بخش حضوری و مجازی نمایشگاه سی‌وششم تا ساعت ۱۳ سومین روز برگزاری آن خبر داد.

سیتنا: قائم‌مقام و سخنگوی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از فروش ۶۱۱ میلیارد ریال بخش حضوری و مجازی نمایشگاه سی‌وششم تا ساعت ۱۳ سومین روز برگزاری آن خبر داد.

IMG_5847

به نقل از ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، نشست خبری ابراهیم حیدری، قائم‌مقام و سخنگوی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ظهر امروز، جمعه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در نیم‌طبقه شبستان برگزار شد. در این نشست که غلامرضا طریقی، مدیر کمیته فرهنگی ناشران نیز حضور داشت، حیدری گفت: امروز روز مبارکی بود و برنامه‌مان با نقاره‌زنی حرم مطهر با همکاری مصلی آغاز شد. بعدازظهر نیز برنامه‌ای اختصاصی در استیج مصلی خواهیم داشت.

وی افزود: در بخش مجازی تا ساعت 13 امروز ۳۶۰میلیاردو۳۵۱میلیون ریال فروش داشتیم. همچنین، فروش در بخش حضوری تا ساعت 24 شب گذشته بالغ‌بر ۲۵۱میلیارد ریال بوده است که در مجموع دو بخش حضوری و مجازی، این رقم را به ۶۱۱میلیارد ریال رسانده است.

قائم‌مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تصریح کرد: تاکنون ۱۱۶هزارو۹۱۷ نفر از دانشجویان و طلاب و ۱۲هزارو۸۰۲ نفر از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها برای دریافت بن ثبت‌نام کرده‌اند.

سخنگوی سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بیان کرد: در بخش عموم مردم نیز ۳هزارو۹۱۲ نفر را تحت‌پوشش یارانه قرار دادیم که با یک‌میلیون تومان خرید، ۳۰۰هزار تومان حمایت معاونت فرهنگی را در کنار خود دارند.

وی گفت: امیدواریم این رشد همچنان ادامه داشته باشد؛ زیرا اگر صنعت نشر تقویت شود و رشد کند، سبب توسعه زیرساختی می‌شود. همچنین، امیدواریم غیر از خرید کتاب، بتوانیم به مجموعه‌برنامه‌های فرهنگی نیز به‌شکل مطلوبی بپردازیم.

غلامرضا طریقی، مدیر کمیته ناشران عمومی نیز در ادامه این نشست گفت: دیده شدن بخش زیادی از فعالیت ما مدیون زحمت اهالی رسانه و روابط‌عمومی است. کمیته فعالیت‌های فرهنگی بخش جلوه‌دهنده نمایشگاه است که دو رویکرد دارد؛ ابتدا خدماتی که باید به ناشران و مؤلفان داده شود که شامل دادن غرفه و تجهیزات دیگر است و در بخش دیگر، باید به فراهم‌سازی امکان معرفی تازه‌های نشر کمک کنیم.‌ نمایشگاه مهم‌ترین رویداد فرهنگی سال است و مردم صرفاً برای خرید کتاب به آن مراجعه نمی‌کنند. مخاطبان نمایشگاه علاوه‌بر خرید کتاب، یک گردش فرهنگی هم در آن دارند.

وی افزود: تمام برنامه‌های کمیته فرهنگی در دو دسته کودک و بزرگسال است؛ بخش کودک که بخش پررنگی است و رویدادهای استیج ازجمله برنامه‌های آن است و شامل بازی، نقالی و نمایش کودکانه می‌شود.

طریقی بیان کرد: در بخش بزرگسال هم هدف ما توجه به مناسبت‌هاست و باتوجه‌به دهه کرامت دو کارویژه طراحی کرده‌ایم. برگزاری برنامه با مشارکت آستان قدس یکی از این برنامه‌ها بود و تعدادی از این برنامه‌ها برگزار شده است. دیروز نیز برنامه «روایت زیارت اول» را داشتیم. ساعت ۱۷ امروز نیز «جشن میلاد» را خواهیم داشت. علاوه‌بر آن، «نقاره‌زنی» را داشتیم و در زمان اذان مغرب نیز آیین «پرچم‌گردانی» را برگزار می‌کنیم. همچنین، ساعت ۱۹:۳۰ برنامه «شعرخوانی ویژه با حضور علی انسانی و سهیل محمودی» را خواهیم داشت.

وی گفت: در طول زمان برگزاری نمایشگاه، برنامه‌های میدانی و اجرای صحنه‌ای نیز خواهیم داشت که «شاهنامه‌خوانی» و «تکریم شاهنامه‌پژوهان» از موضوعات مرتبط با پاسداشت زبان فارسی است.

طریقی تصریح کرد: در مابقی فعالیت‌ها نیز تلاش کردیم که از تعداد و کمیت نشست کم کنیم و به کیفیت برسیم. امسال به همان نسبت درخواست غرفه، درخواست برای نشست نیز بیش از سال‌های گذشته بود. در ابتدا بنای برگزاری ۵۰ تا ۶۰ نشست را داشتیم که درحال‌حاضر، درمجموع به بالای 2000 درخواست رسیدیم. ازاین‌رو، از امروز تا پایان نمایشگاه ۳۹۰ تا ۴۰۰ نشست نیز برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: پیرو تجلیل روز گذشته از موسی اسوار در نمایشگاه کتاب، این سلسله‌تجلیل‌ها ادامه خواهد داشت. سعی کرده‌ایم از تکریم و تشریفات برای اهالی قلم کم نکنیم؛ به‎این‌معنا که می‌دانیم گنجی بزرگ از مفاخر فرهنگی در کشور ما هستند که به دلایل مختلف، در سال‌های گذشته تمایلی به حضور در نمایشگاه نداشتند؛ اما این تعامل را برقرار کرده‌ایم تا بخشی از آنان در نمایشگاه کتاب امسال حضور داشته باشند.

حیدری در پاسخ به سؤالی درباره تخلفات ناشران عمومی گفت: طبق آیین‌نامه، هیچ‌چیزی جز کتاب نباید به فروش برسد. فروختن اقلامی غیر از کتاب، فروش کتاب سایر ناشران و رعدم رعایت قوانین نمایشگاه تخلف محسوب می‌شود و اولین جلسه کمیته رسیدگی به تخلفات نیز تشکیل شده است.

وی همچنین، درباره حضور کشورهای مختلف در نمایشگاه کتاب افزود: در بخش ناشران ۵۰ کشور حاضرند که شامل ناشران و کشورها، مهمانان بورسیه‌ای و افراد فرهیخته حوزه فرهنگ و مهمانان فلوشیپ‌ است و بیش از ۸۰ نماینده و ناشر از ۲۰ کشور مختلف را شامل می‌شود.

حیدری درباره چیدمان ناشران در شبستان عمومی گفت:  اصل ما در چیدمان، رعایت ترتیب حروف الفباست. تعدادی از ناشران شناخته‌شده‌اند که هر فضایی از نمایشگاه قرار گیرند، مخاطبان خودشان را دارند. ناشران تازه‌کاری هم هستند که تلاشمان بر دیده شدن آن‌ها و رویکردمان درقبال آنان حمایتگرانه است.

وی افزود: در بخش مجازی تا ساعت 13 امروز ۱۵۶هزارو۸۴۰ جلد کتاب فروخته شده است و فروش در بخش مجازی بالغ‌بر ۵۷هزارو۳۳۳ عنوان بوده است. ۱۰۰ نفر از اعضا نیز در مرکز پاسخ‌گویی مستقر در خانه کتاب پاسخ‌گوی سؤالات مخاطبان نمایشگاه کتاب هستند.

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا کرده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج