۱۵۱۲۲۹۴
۱۵۸
۱۵۸
پ

راز طعم دلپذیر جوجه کباب به ۲ روش

هوای بهار فرصت مناسبی برای رفتن به طبیعت است و چه چیزی عالی‌تر از اینکه در این هوا بساط منقل و زغال و کباب راه بیندازید. امروز قصد داریم روش مرینیت کردن جوجه را به دو روش به شما آموزش دهیم تا از خوردن جوجه کباب در طبیعت لذت ببرید.

همشهری آنلاین: هوای بهار فرصت مناسبی برای رفتن به طبیعت است و چه چیزی عالی‌تر از اینکه در این هوا بساط منقل و زغال و کباب راه بیندازید. امروز قصد داریم روش مرینیت کردن جوجه را به دو روش به شما آموزش دهیم تا از خوردن جوجه کباب در طبیعت لذت ببرید. 

photo_2025-05-10_21-49-20

روش‌های مختلفی برای مرینیت کردن جوجه وجود دارد که گاها نیاز به زمان زیادی دارد تا آماده سیخ کشیدن شود اما دو روش زیر را می‌توانید تا دم کشیدن برنج در یخچال بگذارید تا مزه دار شود. برای اینکه تکه‌های جوجه خوب مرینیت شوند دقت کنید که زیاد بزرگ یا خیلی کوچک نباشند. آن‌ها را یکدست خرد کنید چرا که اگر خیلی بزرگ باشند خام می‌مانند و تکه‌های کوچک روی حرارت می‌سوزند. 

مواد اولیه برای مرینیت کردن جوجه‌ها

کاسه اول

سینه مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم

نمک نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری

پودر پیاز نصف قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز نوک قاشق چای‌خوری

روغن زیتون یا کنجد ۵ قاشق چای‌خوری

لیموترش ۲ عدد

زعفران غلیظ به میزان لازم

کاسه دوم

نمک نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری

پودر پیاز نصف قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز نوک قاشق چای‌خوری

کره ذوب شده ۲۰ گرم

سیر له شده ۱ حبه

جعفری و رزماری تازه به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا سینه‌های بدون استخوان را به تکه‌های کوچک برش می‌زنیم و در دو کاسه جدا می‌ریزیم. در کاسه اول جوجه‌ها را با نمک، فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، روغن زیتون یا کنجد، لیموترش و زعفران دم کرده مرینیت و خوب مخلوط می‌کنیم و کاسه را کنار می‌گذاریم تا مواد خوب به خورد مرغ برود. حواستان باشد زعفران غلیظ ۳ قاشق غذاخوری خوب است. 

در ادامه به سراغ طعم دار کردن کاسه دوم می‌رویم. به جوجه‌ها نمک، فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، کره ذوب شده، سیر له شده و جعفری و رزماری خرد شده می‌زنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. حواستان باشد کره ذوب شده داغ نباشد. سیر را هم حتما رنده یا له کنید و خرد نکنید بهتر است. جعفری‌ها و رزماری‌ها را هم ریزریز کنید. 

بهتر است جوجه‌ها را بعد از یک ساعت به سیخ بکشید و در فر با بالاترین دما بگذارید. دقت کنید که فر از قبل خوب داغ شده باشد. اگر هم در طبیعت هستید که می‌توانید جوجه‌ها را با زغال کباب یا در ماهیتابه سرخ کنید. حتما کته هم درست کنید و در کنار گوجه کبابی و لیموترش نوش جان کنید.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج