۱۵۱۳۱۰۶
۱ نظر
۲۴۲
۱ نظر
۲۴۲
پ

دسر شگفت‌‌انگیزی که رفلاکس معده را درمان می‌‌کند!

رفلاکس اسید، یا همان ترش‌کردن، یکی از رایج‌ترین مشکلات گوارشی است که بسیاری از ما بعد از خوردن غذا با آن روبرو می‌شویم. احساس سوزش در قفسه سینه یا گلو، تلخی دهان و حتی بی‌خوابی شبانه ناشی از برگشت اسید معده به سمت مری هستند.

همشهری آنلاین: رفلاکس اسید، یا همان ترش‌کردن، یکی از رایج‌ترین مشکلات گوارشی است که بسیاری از ما بعد از خوردن غذا با آن روبرو می‌شویم. احساس سوزش در قفسه سینه یا گلو، تلخی دهان و حتی بی‌خوابی شبانه ناشی از برگشت اسید معده به سمت مری هستند.

photo_2025-05-13_23-31-50

 لذت بردن از غذا باید تجربه‌ای آرامش‌بخش باشد، اما گاهی اوقات رفلاکس اسید معده این تجربه را مختل می‌کند.

رفلاکس اسید، یا همان ترش‌کردن، یکی از رایج‌ترین مشکلات گوارشی است که بسیاری از ما بعد از خوردن غذا با آن روبرو می‌شویم. احساس سوزش در قفسه سینه یا گلو، تلخی دهان و حتی بی‌خوابی شبانه ناشی از برگشت اسید معده به سمت مری هستند.

دکتر ویل بولسویچ، فوق‌تخصص گوارش و نویسنده کتاب The Fiber Fueled Cookbook، اخیراً در یک ویدئوی اینستاگرامی اعلام کرد که دسرهایی مانند شکلات، نعنا و نوشیدنی‌های گازدار یا کافئین‌دار ممکن است باعث تشدید رفلاکس شوند. به گفته او، این خوراکی‌ها دریچه بین معده و مری را شل می‌کنند و به اسید اجازه می‌دهند بالا بیاید.

پیشنهاد جایگزین او چیست؟

یک دسر سبک، سالم و خانگی به نام نایس‌کریم انبه (Mango Nice Cream) که نه‌تنها رفلاکس ایجاد نمی‌کند، بلکه می‌تواند به تسکین آن نیز کمک کند.

طرز تهیه نایس‌کریم انبه مخصوص افراد با رفلاکس معده

مواد لازم:

۱ عدد موز رسیده، حلقه‌حلقه و یخ‌زده

۱ پیمانه انبه خردشده یخ‌زده (تازه یا بسته‌بندی‌شده بدون شکر افزوده)

طرز تهیه:

موز و انبه یخ‌زده را از فریزر خارج کرده و حدود ۵ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی نرم شوند.

هر دو میوه را داخل مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید.

حدود ۲ تا ۳ دقیقه میکس کنید تا بافتی یکدست و کرمی شبیه بستنی پیدا کند.

در صورت نیاز می‌توانید ۱-۲ قاشق غذاخوری شیر گیاهی (مثل شیر بادام یا جو دوسر) برای بافت نرم‌تر اضافه کنید.

بلافاصله سرو کنید یا برای بافت سفت‌تر، آن را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.

نکته:

اگر دچار رفلاکس هستید، به جای افزودن میوه‌های اسیدی مثل توت‌فرنگی یا آب‌لیمو، فقط از موز و انبه استفاده کنید.

چرا این دسر مفید است؟

- موز رسیده با pH بالا اسیدیته معده را کاهش می‌دهد؛

- انبه خاصیت قلیایی دارد و برخلاف مرکبات، رفلاکس ایجاد نمی‌کند؛

- بدون لبنیات، بدون شکر افزوده، مناسب برای گیاه‌خواران و حساس‌های گوارشی.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سیبو

    هردومیوه هم گرانه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج