۱۵۱۴۲۹۵
۸۵
۸۵
پ

طرز تهیه چیزکیک شکلاتی یخچالی بدون فر

اگر دسرها را به قطعاتی از بهشت تشبیه کنیم، چیزکیک شکلاتی یکی از آن قطعات بی‌نظیر است که به‌راحتی دل هر کسی را می‌برد. ترکیب شکلات تلخ یا شیری با بافت نرم و خامه‌ای چیزکیک، جادویی خلق می‌کند که نمی‌توان از آن گذشت. در این مقاله قصد داریم شما را با یک مدل یخچالی و متفاوت چیزکیک شکلاتی آشنا کنیم.

همشهری آنلاین: اگر دسرها را به قطعاتی از بهشت تشبیه کنیم، چیزکیک شکلاتی یکی از آن قطعات بی‌نظیر است که به‌راحتی دل هر کسی را می‌برد. ترکیب شکلات تلخ یا شیری با بافت نرم و خامه‌ای چیزکیک، جادویی خلق می‌کند که نمی‌توان از آن گذشت. در این مقاله قصد داریم شما را با یک مدل یخچالی و متفاوت چیزکیک شکلاتی آشنا کنیم.

5182185

چیزکیک شکلاتی خیلی راحت است و شما می توانید در کمتر از یک ساعت و بدون داشتن فر آن را درست کنید. پیشنهاد می کنیم حتما این دسر خوشمزه را درست کنید چرا که از بچه‌ها گرفته تا بزرگسالان، همه عاشق طعم متعادل و شگفت‌انگیز این دسر هستند.

مواد لازم برای پایه چیزکیک

بیسکوییت ساقه طلایی ۳۰۰ گرم یا ۱.۵ بسته

پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

شکلات تخته ای ۵۰ گرم

مواد لازم برای داخل چیزکیک

کره ۵۰ گرم

شکلات تخته ای ۲۵۰ گرم

پودر کاکائو ۲ قاشق غداخوری

پودر ژلاتین ۱ قاشق غداخوری

پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم

شیر ۱.۴ لیوان

طرز تهیه

داخل یک کاسه شیشه ای ساقه طلایی ها را بریزید و ۳ قاشق پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و بیسکوییت ها را با گوشت کوب خرد کنید و اگر غذاساز دارید داخل غذاساز بریزید. در ادامه کره و شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم ذوب و به بیسکوییت ها اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد کاملا بهم بچسبند. یک قالب کمربندی را چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی بیندازید. می توانید دیواره های قالب را هم کاغذ روغنی بگذارید تا مطمئن شوید که بیسکوییت ها به قالب نمی چسبد. با لیست همه مواد را داخل قالب بریزید و خب فشار دهید تا منسجم نشود و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

برای درست کردن مواد میانی کیک، شکلات تخته ای ذوب شده، کره ذوب شده و ۲ قاشق پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید و کنار بگذارید. ۱۰ گرم پودر ژلاتین را با ۳ قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید تا سفت شوند. ژلاتین خیلی کمک می کند تا چیزکیک وا نرود و سفت شود.

داخل یک کاسه شیشه ای ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای بریزید و با همزن برقی بزنید و بعد از دو دقیقه شیر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. پنیر و شیر که یکدست شدند، مواد شکلاتی که کنار گذاشته بودید تا کمی سفت شود را به آن اضافه کنید و چهار دقیقه هم بزنید تا سفت شوند.

در ادامه ژلاتین را به مواد میانی اضافه کنید و با همزن دو دقیقه بزنید. اگر ژلاتین شما سفت شده بود آن را در ماکروفر قرار دهید تا شل شود و بعد به مواد میانی اضافه کنید. مواد میانی را روی کیک بریزید و با لیسک سطح آن را صاف کنید تا مواد در تمام قسمت ها به شکل صاف پخش شود. قالب را کمی تکان دهید تا سطح مواد صاف و یکدست شود. در آخر قالب را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. وقتی به اندازه کافی خود را گرفت آن را از یخچال خارج کرده و قالب و کاغذ روغنی دیواره ها را جدا کنید و برای تزیین روی آن را پودر کاکائو بپاشید.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج