۱۵۱۴۸۵۶
۳۰۰
۳۰۰
پ

مجوز واردات برق توسط صنایع بزرگ صادر شد

معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر گفت: صنایع بزرگ می توانند با استفاده از خطوط تبادلی شبکه، نسبت به واردات برق مورد نیاز خود از آذربایجان و ترکیه اقدام کنند.

تسنیم: معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر گفت: صنایع بزرگ می توانند با استفاده از خطوط تبادلی شبکه، نسبت به واردات برق مورد نیاز خود از آذربایجان و ترکیه اقدام کنند.

electric-power-line-1+copy

محمد اله داد، معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر اظهار داشت: مجوز واردات برق صنایع بزرگ از آذربایجان و ترکیه صادر شده و این اقدام به منظور تامین انرژی پایدار و کاهش فشار بر شبکه سراسری برق و در جهت تحقق شعار سال با عنوان "سرمایه گذاری برای تولید" صورت گرفته است.

وی افزود: این مجوز امسال صادر شده و بر اساس آن صنایع می توانند با نرخ توافقی و با استفاده از ظرفیت تبادلی شبکه، از این دو کشور برق وارد کنند و صنایعی که از این طریق تامین انرژی شوند به میزان واردات برق از مشارکت در برنامه های مدیریت بار معاف می شوند.

معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر با اشاره به بهره‌گیری از پست و خط تبادلی HDVC به ظرفیت 500 مگاوات در ترکیه، تاکید کرد: به لحاظ فنی محدودیتی برای واردات برق از این کشور وجود ندارد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج