۱۵۱۵۲۳۹
۱۴۸
۱۴۸
پ

حادثه امنیتی مقابل دفتر مرکزی سیا در واشنگتن

شبکه ان بی سی نیوز به نقل از یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود، گزارش داد که در جریان یک حادثه امنیتی مقابل دفتر مرکزی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در منطقه مک‌لین واقع در حومه واشنگتن یک زن هدف تیراندازی قرار گرفته است.

ایرنا: شبکه ان بی سی نیوز به نقل از یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود، گزارش داد که در جریان یک حادثه امنیتی مقابل دفتر مرکزی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در منطقه مک‌لین واقع در حومه واشنگتن یک زن هدف تیراندازی قرار گرفته است.

171885287 (1)

بر اساس گزارش شبکه ان بی سی، نگهبانان مستقر در دروازه ورودی دفتر مرکزی سیا در منطقه مک‌لین، بامداد امروز (پنجشنبه به وقت محلی)، به سمت زنی که قصد داشت بدون مجوز با خودروی خود وارد حریم ممنوعه این سازمان شود، تیراندازی کردند.

این حادثه امنیتی باعث مجروح شدن این زن و بسته شدن دروازه ورودی دفتر مرکزی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در منطقه مک‌لین شد.

شبکه ان بی سی گزارش داد که بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که این تیراندازی کشنده نبوده است و تحقیقات درباره علت وقوع حادثه، تحت هدایت سازمان سیا همچنان ادامه دارد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج