ماکارونی را با این روش خوشمزه درست کنید!
ماکارانی پیتزایی نوعی روش پخت ماکارانی است که طعم و مزه بسیار متفاوتی دارد.
فرارو: ماکارونی نوعی غذای مدرن و اروپایی است که چند دههای میشود جایگاهش را در میان سفره غذای ایرانیها باز کرده است. ماکارونی درواقع همان پاستای ایتالیایی است که قدمت طولانی دارد و یکی از غذاهای مشهور و پرطرفدار مردم ایتالیا است. اما ماکارونی در ایران شیوه طبخ متفاوتی دارد، به طوری که اگر برای یک شخص ایتالیایی به سبک ایرانیها ماکارونی درست کنید، حتما شگفتزده خواهد شد، چون با ماکارونی ایتالیایی خیلی متفاوت است.
ایرانیها معمولا به صورت سنتی ماکارونی را با سسی از گوشت چرخ شده تهیه میکنند. ما در این مطلب میخواهیم آموزش نوعی ماکارونی ویژه و متفاوت را به شما آموزش بدهیم که شباهت زیادی به پیتزا دارد و میشود نام آن را پیتزای ماکارونی گذاشت. اگر از درست کردن ماکارونی به روشهای تکراری و همیشگی خسته شدهاید، حتما این روش را امتحان کنید، پس در ادامه مطلب با طرز تهیه پیتزای ماکارونی همراه ما باشید.
مواد لازم
ماکارونی: 300 گرم
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز: 1 عدد
فلفل دلمهای: نصف 1 عدد
سیر: 2 حبه
گوجه فرنگی: 3 عدد
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2 عدد
پنیر پیتزا: 1 لیوان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این ماکارانی ویژه ابتدا پیاز را پوست و به صورت نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه ناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا پیاز کم کم طلایی شود، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و سی ثانیه بعد گوشت چرخ کرده را داخل ماهی تابه قرار بدهید و همراه با پیاز و سیر سرخ شده تفت بدهید. حالا کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن روی گوشت بریزید و یکی دو دقیقه مواد را با هم تفت بدهید. فلفل دلمهای را اضافه کنید و بگذارید کمی همراه با مواد سبک شود، سپس رب گوجه را اضافه کنید و با مواد تفت بدهید.
در آخر پوره گوجه فرنگی را داخل مواد بریزید و درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا گوشت با آب گوجه بپزد و به ورغن بیفتد. در این فاصله ماکارانی را بجوشانید و آبکش کنید. اجازه بدهید آب اضافه ماکارانی کشیده شود، سپس تخم مرغها را همراه با کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. داخل یک ماهی تابه بزرگ و نچسب کمی روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. حالا ترکیب ماکارونی و تخم مرغ را داخل ماهی تابه بریزید و کاملا با قاشق پخش کنید و بعد سس گوشت را روی ماکارونی بریزید و با قاشق تمام سس را پخش کنید. در آخر پنیر پیتزا را روی لایه گوشت بریزید و درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا ماکارونی از زیر برشته و پنیر پیتزا آب شود، سپس ماکارونی خوشمزه و مهیج ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ برای درست کردن این غذا میتوانید به دلخواه از هر نوع ماکارونی ساده یا فرمی استفاده کنید.
ـ همانطور که میدانید فلفل دلمهای سبزی پرخاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد بهویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قویتری دارد. فلفل دلمهای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کمخونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمهای برجستگیهایی وجود دارد. فلفل دلمههایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمهای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خامخواری مناسبتر از فلفل نر است. فلفل دلمهای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کمتری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردیتر است. برعکس فلفل دلمهای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمیشود و خوشمزه باقی میماند.
ـ پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیرهای دیگر ارائه میشود. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامینهای گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث میشود که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کمتر جذب بدن شوند. از ویژگیهای یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچوجه پس از پخت روغن پس نمیدهد. برای خوشمزهتر شدن هر نوع غذا همیشه سعی کنید از ترکیب چند نوع پنیر پیتزا با هم استفاده کنید.
ارسال نظر