۱۵۱۶۷۱۹
۵۵۰
۵۵۰
پ

امارات، سفیر اسرائیل را احضار کرد

به‌دنبال افزایش تنش‌ها و خشونت‌های اخیر نیروهای رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در شهر بیت‌المقدس، وزارت خارجه امارات متحده عربی، سفیر رژیم صهیونیستی در ابوظبی را احضار کرد.

خبرگزاری ایسنا: به‌دنبال افزایش تنش‌ها و خشونت‌های اخیر نیروهای رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در شهر بیت‌المقدس، وزارت خارجه امارات متحده عربی، سفیر رژیم صهیونیستی در ابوظبی را احضار کرد.

63435831

به‌دنبال افزایش تنش‌ها و خشونت‌های اخیر نیروهای رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در شهر بیت‌المقدس، وزارت خارجه امارات متحده عربی، سفیر رژیم صهیونیستی در ابوظبی را احضار کرد.

«باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی پایگاه خبری «آکسیوس» عصر چهارشنبه به نقل از یک مقام رسمی اماراتی گزارش کرد: «این گفت‌وگو "بسیار سخت و جدی" بوده است.»

این مقام که نامش فاش نشده به راوید گفت: «وقتی امارات شما را به دفتر مدیر فرا می‌خواند، یعنی مشکل جدی وجود دارد. این احضار به خاطر دیر رسیدن به کلاس نبود!»

علت اصلی این احضار، نگرانی عمیق دولت امارات نسبت به «تحریک و اقدامات خشونت‌آمیز» رژیم صهیونیستی در مناطق حساس شهر قدس و همچنین نقض مکرر حقوق فلسطینیان عنوان شده است.

این نخستین بار نیست که ابوظبی پس از عادی‌سازی روابط خود با تل‌آویو، نسبت به تحولات میدانی در سرزمین‌های اشغالی ابراز نگرانی می‌کند؛ اما احضار رسمی سفیر رژیم صهیونیستی، نشانه‌ای بی‌سابقه از افزایش سطح نارضایتی امارات نسبت به سیاست‌های اخیر دولت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود.

مقامات امارات تاکنون درباره جزئیات این دیدار بیانیه‌ای رسمی منتشر نکرده‌اند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج