۱۵۱۶۸۱۴
۴۷۹
۴۷۹
پ

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکیه‌ای

ترکیب گوشت چرخ کرده و بادمجان سرخ و سیب زمینی سرخ شده یک ترکیب کاملا جذاب و خوشمزه ای است که امروز قصد داریم یک غذای ترکیه ای با این ترکیب خوشمزه به شما آموزش دهیم.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: ترکیب گوشت چرخ کرده و بادمجان سرخ و سیب زمینی سرخ شده یک ترکیب کاملا جذاب و خوشمزه ای است که امروز قصد داریم یک غذای ترکیه ای با این ترکیب خوشمزه به شما آموزش دهیم.

5191418

 فرهنگ آشپزی ایرانی و ترکی شباهت زیادی با هم دارند و غذاهای ترکی اکثرا با ذائقه‌ ما ایرانی‌ها بسیار سازگار هستند. مانند ما ایرانی‌ها، ترک‌ها هم از گوشت در غذا بسیار لذت می‌برند و به همین خاطر غذاهای گوشتی متنوعی دارند. برای چشیدن یک غذای گوشتی ترکی خوشمزه و آسان، با ما همراه باشید تا طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکی را به شما آموزش دهیم.

مواد اولیه

سیب زمینی ۲ عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

بادمجان ۲ عدد بزرگ

پودر سیر ۱.۲ قاشق چای خوری

سماق ۱ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

زیره ۱.۲ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱.۳ قاشق چای خوری

پایریکا ۱ قاشق چای خوری

پول بیبر ۱.۲ قاشق چای خوری

روغن زیتون یا مایع ۶ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱.۵ قاشق غذاخوری

آب لیموترش ۳ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ۲ عدد

جعفری تازه خرد شده یک مشت

فلفل دلمه ای ۲ عدد

طرز تهیه

ابتدا دو عدد سیب زمینی را ورقه ای شکل کنید و در روغن تفت دهید. بادمجان ها را نیز به شکل حلقه ای و گرد برش بزنید و در روغن سرخ کنید.

5191419

5191415

یک عدد پیاز را رنه کنید و آب آن را بگیرید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. اودیه های پودر سیر، سماق، فلفل سیاه، زیره، پایریکا، پول بیبر و نمک را نیز به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع، ۳ قاشق آرد سوخاری، جعفری تازه خرد شده و یک عدد تخم مرغ به گوشت اضافه کنید و مواد را خوب با هم ورز دهید تا گوشت مزه دار شود.

5191416

برای تهیه سس مواد، رب گوجه فرنگی را با کمی لیمو و ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع و کمی نمک و فلفل سیاه به همراه یک و نیم پیمانه آب مخلوط کنید.

در یک ظرف ماکروفری سیب زمینی های ورقه ای را بچینید و روی آن بادمجان ها را بچینید و در ادامه گوشت مزه دار شده را نیز به شکل ورقه ای روی بادمجان بچینید و ۲ عدد فلفل دلمه ای را حلقه حلقه کنید و روی گوشت ها بگذارید و گوجه فرنگی ها را روی گوشت ها به شکل ورقه ای بگذارید. در ادامه سس گوجه فرنگی را روی مواد بریزید و ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید. خوراک گوشت و بادمجان ما بعد از سپری شدن زمان پخت آماده سرو است.

5191421

خوراک گوشت و بادمجان را گرم و به همراه برنج یا نان تازه سرو کنید. نوش جان.

5191417

نکات طلایی

حواستان باشد ورقه ای سیب زمینی و بادمجان نباید نازک باشد و بین ۷ میلی متر تا ۱ سانتی متر مناسب است. اگر بیش از حد نازک باشد می سوزد و خشک می شود. ضمنا قبل از سرخ کردن بادمجان به آنها نمک بزنید تا تلخی شان گرفته شود تا برای دو دقیقه در آب جوش بیندازید و بعد خشک کنید و داخل روغن بیندازید تا هم تلخی بادمجان گرفته شود هم روغن کمتری به خود بگیرد.

گوشت ها را پهن تر از بادمجان ها درست کنید چرا که گوشت موقع پخت کمی جمع می شود. موقع پخت گوشت اندازه بادمجان خواهد شد و جلوه زیباتری خواهد داشت.


 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج