این گیاه دارویی سبب کاهش التهاب بدن میشود
نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است و به طور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
مهر: نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است و به طور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
نعناع گیاهی است با طبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشکشده، دمنوش، اسانس، دمکرده و پودر امکانپذیر خواهد بود.
برگهای نعناع حاوی بالاترین مقدار آنتیاکسیدان نسبت به سایر گیاهان موجود میباشند. روغن نعناع شامل اسیدهای فنولیک، فیتوسترون، ساپونین ها، تریترپین ها، فلانوئیدها، کاروتنوئید، آنتوسیانینها بوده و روغن نعناع به طور گسترده برای مصارف مختلفی استفاده میشود. همچنین نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوت است که بهطور گسترده در آشپزی، صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
نعناع علاوه بر خاصیت آرامشبخش بودن، خاصیت پاککنندگی و سمزدایی نیز دارد. از التهاب معده جلوگیری کرده و فرآیند هضم را تقویت میکند. این امر به دلیل فعال شدن غدد بزاقی در مصرف نعناع که آنزیمهای گوارشی را قادر به تولید مقادیر کافی میکند، اتفاق میافتد.
نعناع به شکل چای یا جویدنی برای رفع گرفتگی گلو، بینی, برونشیت و ریهها استفاده میشود. همچنین به تسکین بینی، گلو و مجاری تنفسی و جلوگیری از یک اختلال طولانی که معمولاً با آسم یا سرماخوردگی شروع میشود؛ کمک میکند.
ارسال نظر