۱۵۱۸۷۶۲
۱۱۹۱
۱۱۹۱
پ

گزارش صداوسیما از قاتل الهه حسین‌نژاد

گزارش صداوسیما از قاتل بی رحم الهه حسین‌نژاد را ببینید.

برترین‌ها: گزارش صداوسیما از قاتل بی رحم الهه حسین‌نژاد را ببینید.

دختر ۲۴ ساله ساکن اسلامشهر، به‌عنوان یکی از چهره‌های خبرساز روزهای اخیر در فضای مجازی و رسانه‌های کشور شناخته شد. او در سالن زیبایی‌ای در سعادت‌آباد تهران به‌عنوان ناخن‌کار فعالیت می‌کرد و معمولاً با خواهرش که همکارش بود، رفت‌وآمد می‌کرد.

در روز یکشنبه، ۴ خرداد ۱۴۰۴، الهه به‌تنهایی محل کارش را ترک کرد تا زودتر به خانه بازگردد و از برادر معلولش مراقبت کند. او پس از تماس با خانواده‌اش و اعلام رسیدن به میدان نماز اسلامشهر، ناپدید شد و تلفن همراهش خاموش شد. با اعلام مفقودی به پلیس، جست‌وجوهای گسترده‌ای آغاز شد که با حمایت چهره‌های شناخته‌شده در فضای مجازی همراه بود.

متأسفانه، صبح روز ۱۵ خرداد ۱۴۰۴، جسد الهه حسین‌نژاد در حاشیه یکی از مناطق اطراف تهران کشف شد. سردار کامیار گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران، اعلام کرد که الهه به قتل رسیده و قاتل با تلاش شبانه‌روزی مأموران پلیس دستگیر شده است. 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج