۱۵۱۹۴۲۳
۲۵۳۷
۲۵۳۷
پ

خبر مهم وزیر اطلاعات درباره اسناد اسرائیل

سیداسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات، در گفت‌وگوی تلویزیونی جزئیاتی را از ضربه اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران به اسرائیل مطرح کرد.

خبرگزاری ایسنا: سیداسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات، در گفت‌وگوی تلویزیونی جزئیاتی را از ضربه اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران به اسرائیل مطرح کرد. 

Capture

وزیر اطلاعات  اظهار کرد: این اسناد مربوط به اطلاعات تأسیسات اتمی رژیم صهیونیستی و دیگر سندهای راهبردی این رژیم است که موجب قدرتمندی آفندی کشور می‌شود. 

گفتنی است، منابع مطلع در منطقه اطلاع دادند: دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران انبوهی از اطلاعات و اسناد راهبردی و حساس من جمله طرح‌ها و تأسیسات اتمی را از سرزمین‌های اشغالی خارج کرده است. 

سازمان امنیت داخلی (شین بت) و پلیس اسرائیل ۱۷ روز پیش در بیانیه‌ای فاش کردند که روی مزراحی و الموگ آتیاس، هر دو ۲۴ساله و اهل شهر نِشِر در شمال به ظن ارتکاب جرایم امنیتی مرتبط با ایران دستگیر کرده‌اند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج