۱۵۱۹۵۰۵
۱۵۲
۱۵۲
پ

طرز تهیه یک کباب متفاوت و خوشمزه

کباب هندی نوعی کباب مرغ بسیار خوشمزه و آبدار است که داخل سسی از سبزیجات طبخ می‌شود.

فرارو: کباب هندی نوعی کباب مرغ بسیار خوشمزه و آبدار است که داخل سسی از سبزیجات طبخ می‌شود.

photo_2025-06-08_21-52-05

امروزه غذاهای بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند. در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند. 

 کباب هندی نوعی شامی کباب بسیار خوشمزه است که همراه با سسی از سبزیجات طبخ می‌شود و عطر و طعم فوق‌العاده ای دارد. کباب هندی شباهت زیادی به شامی کباب‌های ایرانی دارد با این تفاوت که برای پخت آن به جای گوشت از مرغ استفاده می‌شود. اگر دوست دارید این کباب هندی خوشمزه را در منزل و به روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کباب هندی همراه ما باشید.

مواد لازم برای پخت کباب هندی

پیاز: 1 عدد

سینه مرغ: 2 عدد

سیر: 3 حبه

رب گوجه فرنگی یا رب فلفل: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

زعفران دم کرده: به میزان لازم

مواد لازم برای سس کباب

گوجه فرنگی: 2  عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز: 1 عدد

پیاز: 1 عدد

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

دستور پخت کباب هندی 

برای درست کردن این کباب هندی خوشمزه ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را همراه با پیاز خرد شده و حبه‌های سیر و کمی نمک، فلفل قرمز و رب گوجه فرنگی داخل دستگاه غذاساز بریزید و یک دور بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم میکس شوند و حالت خمیری پیدا کند. 

در مرحله بعد گوجه فرنگی، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و با رب گوجه فرنگی و کمی نمک مخلوط کنید. حالا این ترکیب را داخل ماهی تابه رویی یا ظرف پیرکس بریزید و خوب پخش کنید.

از مایه کباب به اندازه نارنگی بردارید و کف دستتان شکل بدهید و با سیخ چوبی چند خط مورب روی آن بیندازید. حالا کباب‌های آماده را داخل ماهی تابه و روی مواد بچینید. 

در آخر زعفران دم کرده غلیظ را روی کباب‌ها رومال کنید و بعد ظرف را داخل فر 180 درجه به مدت 1 ساعت قرار بدهید تا شامی بپزد و سبزیجات آب بیندازد. می‌توانید این غذا را روی اجاق گاز و با حرارت کم درست کنید.

نکات مهم در پخت کباب هندی

ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید. بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

ـ همان‌طور که می‌دانید فلفل دلمه‌ای سبزی پرخاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است.  ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج