۱۵۲۲۳۹۸
۲۶۰۰
۲۶۰۰
پ

گزارش سی‌ان‌ان از استودیوی شبکه خبر بعد از بمباران

«فردریک پلیتگن» خبرنگار شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا، امروز (پنجشنبه) در استودیوی شبکه خبر حضور یافت که در حمله روز دوشنبه رژیم صهیونیستی مورد هدف قرار گرفته بود.

ایرنا: خبرنگار شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا با حضور در استودیوی شبکه خبر مستقر در ساختمان شیشه‌ای جام‌جم به بررسی حمله روز دوشنبه (۲۶ خردادماه) رژیم صهیونیستی به صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

«فردریک پلیتگن» خبرنگار شبکه خبری سی‌ان‌ان آمریکا، امروز (پنجشنبه) در استودیوی شبکه خبر حضور یافت که در حمله روز دوشنبه رژیم صهیونیستی مورد هدف قرار گرفته بود.

0

وی در گزارش خود گفت که تمامی بخش‌های ساختمان شیشه‌ای جام‌جم در جریان حمله اسرائیل تخریب شده است.

این خبرنگار غربی ادامه داد: تمامی فناوری‌های مربوط به پخش زنده و تقریبا هر وسیله دیگری در اینجا بی مصرف شده است.

پلیتگن همچنین خاطرنشان کرد که مسوولین سازمان صدا و سیما به وی و تیم همراهش هشدار داده‌اند که همچنان امکان فروریختن آوار در داخل این ساختمان وجود دارد.

وی در گزارش خود گفت: آن چیزی که در حقیقت ما در اینجا می‌بینیم این است که یک استودیو در سازمان صدا و سیمای ایران وجود داشته که در زمان حمله، گوینده‌ای در مرکز آن قرار داشته است. در حقیقت زمانی که حمله شد، مجری در حال قرائت خبر بود ولی ناگهان صحنه را گرد و غبار فراگرفت ولی او (سحر امامی) بلافاصله به صحنه بازگشت و خبرش را تمام کرد. به همین دلیل او این روزها به یک عنوان قهرمان در رسانه‌های ایرانی معرفی می‌شود.

خبرنگار سی‌ان‌ان همچنین با به تصویر کشیدن بخش‌های دیگری از ساختمان شیشه‌ای گفت که احتمالا حمله در این منطقه بوده زیرا که تلفن‌های رومیزی و چاپگرها ذوب شده و حتی می‌بینیم که در روی یکی از میزهای اتاق خبر، غذای ناتمام یکی از خبرنگاران باقی مانده است.

پلیتگن تصریح کرد که حملات اسرائیل به ایران از جمله به ساختمان شیشه‌ای جام جم باعث خشم عمومی در ایران شده و به همین دلیل آنها خواستار انتقام هستند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج