۱۵۲۹۶۳۷
۲۹۷
۲۹۷
پ

حل مشکل کولبری و ته‌لنجی تا ۲ هفته آینده

معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به ماده ۶ مصوبه هیئت وزیران در خصوص مبادلات مرزی گفت: موضوع ساماندهی کولبری و ته‌لنجی به دلیل ایراداتی دوباره به کمیسیون اقتصادی برگشته و تا ۲ هفته آینده مصوب می‌شود.

خبرگزاری فارس: معاون رییس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با اشاره به ماده ۶ مصوبه هیئت وزیران در خصوص مبادلات مرزی گفت: موضوع ساماندهی کولبری و ته‌لنجی به دلیل ایراداتی دوباره به کمیسیون اقتصادی برگشته و تا ۲ هفته آینده مصوب می‌شود.

Capture

عبدالکریم حسین‌زاده شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بانه با اشاره به جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران افزود: امیدواریم خطای صهیون‌ها تکرار نشود و روندهای توسعه در این سرزمین سرعت بیشتر گیرد.

وی اظهار داشت: آقای پزشکیان دستور دادند که تمام شرکت‌های بزرگی که در هر استان فعالیت می‌کنند باید حساب‌هایشان در همان استان باشد باید این مهم نهادینه شود که مالیات بر ارزش‌افزوده در همان استان هزینه شود.

حسین‌زاده اضافه کرد: مسئولیت اجتماعی شرکت‌های بزرگ می‌طلبد که به روند توسعه پایدار و متوازن در استان‌ها کمک کنند که رئیس‌جمهور تأکید کرد مسئولیت اجتماعی شرکت برای جبران وضعیت ناهنجار کیفیت فضاهای و کمبود فضاهای آموزشی کمک کنند.

وی با اشاره به ماده 6 مصوبه هیئت وزیران در خصوص مبادلات مرزی گفت: موضوع ساماندهی کولبری و ته‌لنجی به دلیل ایراداتی دوباره به کمیسیون اقتصادی برگشته و تا 2 هفته آینده مصوب می‌شود.

معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه شاخص‌های بهبود فضای آموزشی افزایش می‌یابد، خاطرنشان کرد: برای بهبود سرانه‌های آموزشی کمک می‌کنیم اما سرمایه‌داران و ثروتمندان این شهر نیز برای تسریع این روند مشارکت کنند.

وی اظهار داشت: سال گذشته بیش از یک میلیون نفر بازمانده از تحصیل در کشور داشتیم که دور از شأن ملت و دولت است که همگی باید برای حل این مشکل همکاری و مشارکت کنیم.

حسین‌زاده با اشاره به مشکل کم‌آبی شهرستان بانه گفت: برای حل تنش آبی روستاها به‌صورت ویژه با وزارت نیروی همکاری می‌کنیم که این معضل هم حل شود.

وی افزود: ما مشتری ایجاد اشتغال روستایی پایدار هستیم انتظار داریم دهیاران و روستاییان در این زمینه همکاری کنند ما در رسته‌ها دقت می‌کنیم برای ما داستان فرش در بیجار و یزد سمنان متفاوت است روستاییان باید به سمت شغل‌های پایدار بروند و تسهیلات به این شغل‌ها پرداخت می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه زبان‌ها مخاطره نیستند، اظهار داشت: هویت فرهنگی و زبان‌ها زمانی مخاطره نیستند که راه تثبیت هویت فرهنگی را در انکار هویت فرهنگی دیگران بدانیم شاعران و نویسندگان ثروت‌های هر سرزمینی هستند که باید پاس داشته شوند چراکه هویت تاریخی این سرزمین هستند.

حسین‌زاده افزود: زبان کردی به همان میزان زیباست که زبان فارسی، ترکی و لری زیباست اینها ثروت‌های این سرزمین هستند که باید پاس داشته شوند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج