۱۵۳۰۷۷۳
۱۴۶۴
۱۴۶۴
پ

کیفرخواست مصطفی کواکبیان صادر شد

سخنگوی قوه قضائیه از صدور کیفرخواست کواکبیان خبر داد.

خبرگزاری تسنیم: سخنگوی قوه قضائیه از صدور کیفرخواست کواکبیان خبر داد.

Capture

سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری گفت: در خصوص اظهارات «مصطفی کواکبیان» پرونده‌ای در دادسرای تهران به اتهام «تشویش اذهان عمومی» تشکیل شده بود. 

وی افزود: پس از انجام تحقیقات و بررسی‌های لازم و با توجه به اینکه مدعی نتوانست مستندات کافی برای ادعاهای خود ارائه کند، قرار نهایی برای پرونده صادر و کیفرخواست علیه وی تنظیم شد. این پرونده در تاریخ ۲۸ تیرماه برای رسیدگی به دادگاه ارسال شده است. 

همچنین برای «ظهروند» نیز به اتهام تشویش اذهان عمومی پرونده‌ای در دادسرای تهران تشکیل شده که در حال حاضر در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد. استعلام‌های لازم از مجلس شورای اسلامی به عمل آمده و به محض دریافت پاسخ، اقدامات بعدی برای تکمیل پرونده و اطلاع‌رسانی در این زمینه انجام خواهد شد. 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج