این منطقه به خطرناکترین نقطه جهان تبدیل شد
منیر البرش مدیرکل وزارت بهداشت فلسطین بامداد سهشنبه اعلام کرد که مرحله قحطی که این باریکه تجربه میکند، خطرناکترین مرحله است و بسیاری در خیابانها جان خود را از دست میدهند.
ایلنا: مرگ بر اثر گرسنگی، حمله به بیمارستانها، ربودن پزشکان، تهدید جان خبرنگاران و موشکباران نقاط مختلف اتفاقاتی هستند که این روزها در غزه جریان دارد و با ادامهدار شدن این وضعیت به نظر میرسد رژیم صهیونیستی سعی در عادیسازی و پذیرش این وضعیت برای مردم غزه دارد. دیدن تصاویر دلخراش و مرگ مردم غزه بر اثر گرسنگی نباید به مسئلهای رایج و عادی تبدیل شود، امروز میتوان یکی از مهمترین نقشآفرینیهای ممکن برای رسانههای مختلف جهان را ایستادگی و مقابله با عادیسازی این وضعیت در غزه دانست.
منیر البرش مدیرکل وزارت بهداشت فلسطین بامداد سهشنبه اعلام کرد که مرحله قحطی که این باریکه تجربه میکند، خطرناکترین مرحله است و بسیاری در خیابانها جان خود را از دست میدهند.
طبق نقشه اطلاعاتی منتشر شده از شبکه خبری الجزیره، تقریباً ۸۲.۴ درصد از کل مساحت نوار غزه به مناطق پرخطر تبدیل شده است و تنها ۱۷.۶ درصد باقیمانده محل سکونت نزدیک به دو میلیون فلسطینی آواره است.
آخرین تحولات در نقشه نشان میدهد که مناطق خطر شامل محور کیسوفیم، که دیر البلح را از خان یونس جدا میکند، نیز بوده است. منطقه بین این دو شهر به مناطق خطرناک برای آوارگان تبدیل شده است. در همین حال، جاده ساحلی رشید همچنان تنها جادهای است که استانهای مرکزی و جنوبی را به هم متصل میکند و هنوز به عنوان منطقه خطرناک طبقهبندی نشده است.
صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) دوشنبه شب با اشاره به اینکه گرسنگی در نوار غزه بهسرعت در حال گسترش است و مردم در حال جانباختن و سوءتغذیه مرگبار در میان کودکان به سطحی فاجعهبار رسیده است، تأکید کرد که ارسال کمکهای بشردوستانه بهشدت محدود شده و مسیرهای دسترسی به آن بسیار پرخطر است. دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه نیز اعلام کرد که ساکنان غزه گرسنهترین مردم روی زمین هستند و غزه خطرناکترین مکان زمین برای کودکان، خبرنگاران و نیروهای امدادی است.
اما با وجود اخطارها و هشدارهای بینالمللی نسبت به وضعیت غزه همچنان ساکنان این منطقه بر اثر گرسنگی جان خود را از دست میدهند و ویدئوهای دلخراشی که از مردم این منطقه و جان باختنشان بر اثر گرسنگی منتشر میشود؛ شامل تصاویری از اجساد جانباختگان در نقاط مختلف این منطقه است که گویی قرار است به تصویری عادی از این روزهای غزه تبدیل شود. در تازهترین تصاویری که از ساکنان غزه منتشر شده، رحیل محمد رصرص زنی ۳۲ساله را میبینیم که بر اثر سوءتغذیه جان خود را از دست داده است.
با تشدید این وضعیت حتی خبرنگاران خارجی حاضر در نوار غزه نیز در خطر از دست دادن جان خود قرار گرفتهاند و خبرگزاری AFP فرانسه در بیانیهای تأکید کرد: خبرنگاران ما در غزه به دلیل محاصره اسرائیل در معرض خطر قریبالوقوع گرسنگی قرار دارند و این نخستین بار در تاریخ این خبرگزاری است که کارکنان ما در چنین وضعیت وخیمی قرار دارند.
جنایات اسرائیل تنها محدود به ایجاد قحطی در غزه نیست و این رژیم همچنان به حملات موشکی و نظامی خود در این منطقه ادامه میدهد تا جایی که مدیر سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در سه نوبت به اقامتگاه کارکنان این سازمان در دیرالبلح یورش برده و با تهدید، خانوادهها را وادار به تخلیه کردهاند. اقدامی که همراه با حمله به انبار اصلی تجهیزات پزشکی، موجب اختلال شدید در عملیات بهداشتی در غزه شده است.
صهیونیستها در ادامه جنایات خود علیه سیستم پزشکی غزه دکتر «مروان الهمص»، مدیر بیمارستان ابو یوسف النجار و رئیس بیمارستانهای صحرایی نوار غزه را نیز ربودند.
ارسال نظر