۱۵۳۲۰۷۵
۲۹۰۸
۲۹۰۸
پ

تلخ‌ترین خبر امروز از شمال کشور رسید

رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی مازندران، گفت: ناجی غریق شهرستان نور برای نجات خانواده وارد دریا شده بود که جان خود را از دست داد.

تسنیم: رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی مازندران، گفت: ناجی غریق شهرستان نور برای نجات خانواده وارد دریا شده بود که جان خود را از دست داد.

1396051513454636411581404

 نقی کریمیان، رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی مازندران، اظهار کرد: نجات‌غریق شهرستان نور هنگام نجات خانواده در حال غرق، جان خود را از دست داد.

وی با بیان اینکه شب گذشته خانواده 6 نفره گرفتار موج‌های دریا شدند، افزود: نجات‌غریق شهرستان نور برای نجات خانواده وارد دریا می‌شود، اما گرفتار امواج می‌شود.

رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی مازندران تصریح کرد: در این حادثه پدر خانواده و همچنین ناجی غریق غرق شدند. بقیه اعضای خانواده نجات پیدا کردند.

کریمیان با اشاره به تشییع ناجی غریق و این حادثه دلخراش عنوان کرد: طبق مصوبه حضور ناجیان غریق در دریا تا ساعت 20 مجاز است، اما با وجود گذشتن از این زمان و رسیدن ساعت به 21 ناجی غریق با ایثار وارد دریا شد تا خانواده‌ای را از خطر غرق شدن نجات دهد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: باوجود تاکیدات فراوان و لزوم پرهیز از شنا به‌صورت دسته‌جمعی در شب، این مسئله  مورد توجه قرار نگرفت.

حسن غلامی ناجی 49 ساله 15 سال سابقه داشت که در حین غرق شدن خانواده 6 نفره وارد دریا شد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج