نوراژین  نی نی بان_استیکی بالا
۱۵۳۲۷۳۱
۹۴۹
۹۴۹
پ

کیهان: چشمان موساد و سیا را کور کنید!

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به‌جای ایفای نقش بی‌طرفانه و تخصصی، به ابزاری در خدمت پروژه‌های اطلاعاتی و فشار سیاسی غرب بدل شده است.

روزنامه کیهان نوشت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به‌جای ایفای نقش بی‌طرفانه و تخصصی، به ابزاری در خدمت پروژه‌های اطلاعاتی و فشار سیاسی غرب بدل شده است. نفوذ عناصر امنیتی، گزارش‌های مغرضانه، جاسوسی در پوشش بازرسی و انتقال اطلاعات حساس به دشمنان ملت ایران، تنها بخشی از واقعیت تاریک این نهاد است.

1112989_723

در حالی که وزارت امور خارجه از تداوم همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب توافقات پادمانی و مصوبات قانونی خبر می‌دهد، روزنامه کیهان در یادداشتی تند با عنوان «چشمان موساد و سیا را کور کنید» می‌نویسد که این نهاد بین‌المللی دیگر کارکرد فنی و بی‌طرفانه ندارد و به بازوی اطلاعاتی غرب در ایران بدل شده است.

در این یادداشت آمده است که علی‌رغم تأکید جمهوری اسلامی ایران بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود و حتی استناد به فتوای رهبر انقلاب درباره حرمت سلاح هسته‌ای، آژانس همچنان سناریو‌های تکراری و مشکوک را علیه تهران دنبال می‌کند و زمینه‌ساز فشار‌های سیاسی و امنیتی شده است.

کیهان به سخنان اخیر اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه درباره سفر قریب‌الوقوع یکی از مقامات آژانس به ایران اشاره کرده و نوشته است: «آنچه نگران‌کننده است نه تصمیم دولت برای همکاری، بلکه سابقه سیاه آژانس و استفاده از بازرسی‌ها برای اهداف اطلاعاتی و جاسوسی است.»

در بخشی دیگر، کیهان با استناد به اظهارات مقامات آمریکایی از جمله سخنگوی وقت کاخ سفید در سال ۲۰۱۲ که گفته بود «چشم ما در ایران، بازرسان آژانس هستند»، نتیجه گرفته که این نهاد عملاً به نفع آمریکا و اسرائیل عمل می‌کند. همچنین به نقل از استاد دانشگاهی نزدیک به اندیشکده بروکینگز، مدعی شده که حضور بازرسان آژانس فرصتی طلایی برای جمع‌آوری اطلاعات علمی و صنعتی از ایران بوده است.

یادداشت کیهان همچنین نوشته که «رافائل گروسی» به‌دنبال جلب رضایت کشور‌های غربی برای رسیدن به دبیرکلی سازمان ملل است و از همین رو «چشم خود را بر زرادخانه هسته‌ای اسرائیل بسته و در مقابل، به شایعات علیه ایران دامن می‌زند».

کیهان در ادامه به موضوعاتی همچون استفاده از نرم‌افزار جاسوسی آمریکایی «موزاییک» در فرایند بازرسی‌ها، جاسازی ریزتراشه در کفش یکی از بازرسان، و نفوذ جاسوس MI۶ به ساختار آژانس نیز اشاره می‌کند.

کیهان در نهایت به قانون اخیر مجلس استناد می‌کند و می‌نویسد: «به موجب قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس، دولت مکلف است هرگونه همکاری را تا زمانی که تضمین امنیت تأسیسات هسته‌ای کشور حاصل نشده، متوقف کند. وقتی آژانس عملاً نقش چشمان آمریکا و رژیم صهیونیستی را ایفا می‌کند، ایران هم باید عزم خود را جزم کرده و چشمان موساد و سیا را کور کند.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج