۱۵۳۳۶۷۶
۲۲۳
۲۲۳
پ

«پاستیل» برای پیشگیری از «پوکی استخوان»؛ درست یا غلط؟

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، یکبار برای همیشه به ماجرای خوردن پاستیل برای جلوگیری از پوکی استخوان، پایان داد.

خبر فوری: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، یکبار برای همیشه به ماجرای خوردن پاستیل برای جلوگیری از پوکی استخوان، پایان داد.

JT48yaSStPCF

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص اینکه «پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند»، اعلام کرد: این باور فاقد شواهد علمی بوده و پاستیل‌ها تأثیری در پیشگیری از پوکی استخوان ندارند.

پاستیل‌ها عمدتاً از ژلاتین، شکر، رنگ‌های مصنوعی و طعم‌دهنده‌ها تشکیل شده‌اند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان‌ها ضروری‌اند. بنابراین مصرف آن‌ها نقشی در پیشگیری از پوکی استخوان ندارد.

همچنین به دلیل داشتن کالری بالا و محتوای زیاد قند، مصرف بیش از اندازه پاستیل می‌تواند منجر به اضافه‌وزن شود. چاقی به‌عنوان یکی از عوامل خطر ابتلاء به بیماری‌های استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته می‌شود و ممکن است عوارض این بیماری‌ها مانند درد و التهاب را نیز تشدید کند.

به طور کلی توصیه می‌شود برای حفظ سلامت استخوان‌ها، از منابع غذایی غنی از کلسیم و ویتامین D مانند لبنیات کم‌چرب، ماهی‌های استخوان‌دار، سبزی‌های برگ سبز و همچنین قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم استفاده شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج