۱۵۳۳۷۶۶
۲۷۶
۲۷۶
پ

قهوه‌خورها! این نوشیدنی خنک و جذاب را از دست ندهید

نوشیدنی قهوه با بستنی نوعی نوشیدنی خنک و خوشمزه با پایه اسپرسو است که در ترکیب با بستنی و شیرعسلی سرو می‌شود.

فرارو: قهوه یکی از نوشیدنی‌های دلنشین و بسیار پرطرفدار است که خستگی شما را از تن بدر می‌کند و در برخی مواقع خواب را از سرتان می‌پراند. در گذشته‌های دور خوردن قهوه در ایران چندان رایج نبود؛ اما امروزه با پیدایش و گسترش کافی‌شاپ‌ها می‌توان گفت انواع قهوه در ایران سرو می‌شود و اگر بخواهید بدانید کدام کافی‌شاپ پایتخت بهترین قهوه را سرو می‌کند، باید به سراغ قهوه‌بازهای حرفه‌ای بروید؛ چون آنها هرگز اشتباه نمی‌کنند!

3241897

قهوه ترک، فرانسه، اسپرسو، لاته، موکا، عربی، ماکیاتو، کاپوچینو، فراپه، یونانی، آیس کافی، دارک شات، هندی، ایرلندی، لونگو، کافه ملیا، اولیانگ، ریسترتو و... از انواع گوناگون نوشیدنی‌های قهوه در دنیا هستند. همانطور که می‌دانیم قهوه نوشیدنی‌ای است که به صورت داغ سرو می‌شود، اما امروزه نوشیدنی‌های خنک بر پایه قهوه بسیار پرطرفدار هستند و به خصوص نوشیدن آنها در فصل تابستان بسیار دلچسب است. نوشیدنی قهوه  با بستنی یکی از همین نوشیدنی‌های خنک بر پایه قهوه اسپرسو است که طعم  بی‌نظیری دارد. اگر دوست دارید این نوشیدنی جذاب و خنک را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش نوشیدنی قهوه و بستنی  همراه ما باشید.

مواد لازم برای درست کردن نوشیدنی قهوه با بستنی

قهوه اسپرسو: 1 لیوان

شیر: 1 لیوان

شیرعسلی: 2 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای: 2 قاشق غذاخوری

بستنی وانیلی: 2 قاشق غذاخوری

بادام زمینی خرد شده: به میزان لازم

طرز تهیه نوشیدنی قهوه  با بستنی

54897

برای درست کردن این نوشیدنی خوشمزه و خنک ابتدا قهوه اسپرسو درست کنید، سپس پودر ژلاتین و شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند، سپس قهوه را داخل یک ظرف یا قالب مستطیلی بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببنند.

بعد از اینکه قهوه بست، آن را از ظرف خارج کنید و به صورت مکعب‌های درشت برش بزنید و داخل لیوان‌های سرو نوشیدنی بریزید. در مرحله بعد شیر سرد و شیرعسلی را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید، سپس این ترکیب را داخل لیوان نوشیدنی و روی مکعب‌های قهوه بریزید.

در آخر بستنی وانیلی را روی لیوان قرار بدهید و با تکه‌های بادام زمینی تزیین کنید، گوارای وجود!

نکات مهم

ـ شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته می‌شود و به آن شکر اضافه می‌کنند. شیر عسلی ماده‌ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنی‌ها و کیک و شیرینی استفاده می‌شود.

برای درست کردن شیر عسلی در منزل 2 پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یک‌بار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته می‌گیرد. تقریبا 40 دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

ـ ژلاتین ماده‌ای بدون رنگ و مزه است و از کلاژن گرفته می‌شود که در بخش‌هایی از بدن حیوانات وجود دارد. برای حل کردن پودر ژلاتین همیشه از روش بن‌ماری استفاده کنید. به این صورت که ظرف حاوی پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب جوش بگذارید. توجه داشته باشید که اگرژلاتین را در دمای خیلی بالا آب کنید، بوی بدی از آن متساعد خواهد شد. همچنین یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 4 ورق ژلاتین است. پودر ژلاتین را باید در یک ظرف در بسته و حتماً در مکان خشک و خنک نگه‌داری کنید. پس از اینکه بسته حاوی پودر ژلاتین را باز کردید، تا 6 ماه فرصت استفاده از آن را دارید و بعد از این مدت خاصیت خود را از دست خواهد داد. 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج