۱۵۳۴۵۴۷
۱۷۴
۱۷۴
پ

واکنش ولایتی به انتصاب علی لاریجانی به دبیری شعام

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت.

مشرق: مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت.

علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بهره گیری از افراد مجرب و پرورش یافته در نظام ‎جمهوری اسلامی ایران در این برهه پرتنش منطقه ای و بین المللی، نشان از دوراندیشی نظام است.

وی همچنین نوشت: در این جهت انتصاب آقای دکتر ‎علی لاریجانی به دبیری ‎شعام را اقدامی موثر می دانم و انشاءالله موجب پیشرفت خواهد بود.

4475906

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج