۱۵۳۵۵۱۵
۵۵
۵۵
پ

پروازهای باکو - تهران از سر گرفته می‌شود

شرکت هواپیمایی ملی جمهوری آذربایجان (آزال) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که از اول سپتامبر ۲۰۲۵ (۱۰ شهریور) پروازهای منظم در مسیر باکو - تهران و بالعکس را از سر می‌گیرد.

 ایرنا:  شرکت هواپیمایی ملی جمهوری آذربایجان (آزال) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که از اول سپتامبر ۲۰۲۵ (۱۰ شهریور) پروازهای منظم در مسیر باکو - تهران و بالعکس را از سر می‌گیرد.

photo_2025-08-10_01-02-47

در اطلاعیه شرکت هواپیمایی آزال با اشاره به اینکه پروازهای مسیر باکو - تهران و بالعکس چهار بار در هفته و در روزهای شنبه، دوشنبه، پنجشنبه و جمعه انجام خواهد شد، آمده است: این شرکت در راستای گسترش شبکه مسیرهای خود، از سوم سپتامبر ۲۰۲۵ (۱۲ شهریور) پروازهای مستقیم در مسیر جدید باکو - تبریز و بالعکس را نیز آغاز خواهد کرد.

این اطلاعیه می‌افزاید: پروازها در مسیر باکو - تبریز و بالعکس دو بار در هفته و در روزهای یکشنبه و چهارشنبه انجام خواهد شد.

بر اساس اطلاعیه شرکت هواپیمایی آزال، بلیت این پروازها را می‌توان از طریق وب‌سایت رسمی این شرکت، اپلیکیشن موبایل، دفاتر فروش بلیت و نمایندگی‌های مجاز خریداری کرد.

رامین آذری مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان شرقی پیشتر اعلام کرده بود که پرواز تبریز - باکو و بالعکس به پروازهای خارجی فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز اضافه شده است.

رامین آذری روز شنبه (چهارم مرداد) در گفت وگو با ایرنا اظهار کرد: فعالیت خط پروازی تبریز - باکو و بالعکس پیش از این قرار بود روز ۲۵ خرداد ماه آغاز شود که به دلیل تهاجم رژیم صهیونی به کشورمان لغو شد و با توجه به بازگشت پروازهای فرودگاه‌های کشور به شرایط عادی، توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) انجام خواهد گرفت.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج