۱۵۳۷۴۲۷
۲ نظر
۲۸۳
۲ نظر
۲۸۳
پ

فعال رسانه‌ای نزدیک به قالیباف:

پزشکیان از این جهت شبیه احمدی‌نژاد است

فعال سیاسی اصولگرا بیان کرد: : رابطه پزشکیان با رهبری الان کاملا احساسی و دلی و از جنس اطاعت است اما درباره افراد دیگر مشخصا آقایان روحانی و خاتمی چنین چیزی را نداشتیم.

خبرآنلاین: سعید آجورلو تحلیلگر مسائل سیاسی،  درقسمتی از برنامه «خیابان جمهوری» بیان کرد: آقای پزشکیان ذهنیت قدرت‌زده و سیاسی ندارد؛ ذهن آقای لاریجانی رئال پالتیک است، اما پزشکیان سیاست مدار غیرمتعارف است که از این جهت شبیه احمدی‌نژاد است.

6066763

فعال سیاسی اصولگرا بیان کرد: اما فرقی که با احمدی‌نژاد دارد، این است پزشکیان ضدساختار نیست. احمدی‌نژاد همه چیز را بهم می‌زد، احمدی‌نژاد نماد ضدالیگارشی درست می‌کرد. بافتار و پس‌زمینه پزشکیان رفاقت است، احمدی نژاد اینطور نبود.

آجورلو افزود: رابطه پزشکیان با رهبری الان کاملا احساسی و دلی و از جنس اطاعت است اما درباره افراد دیگر مشخصا آقایان روحانی و خاتمی چنین چیزی را نداشتیم. پزشکیان اصلاح طلب روزنه گشاست و نقشه‌ای برای آینده جمهوری اسلامی ندارد

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محمد

    تو حرف آره ولی عملش اینطور نیست

  • ناشناس

    خاتمی بسیار مؤدب و متشخص بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج