فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۳۸۲۶۷
۱۱۵
۱۱۵
پ

کور شدن پسر جوان در دعوا بر سر گاز دادن موتور

دعوای دو پسر بر سر گاز دادن موتور، منجر به کوری یکی و بازداشت دیگری شد.‌

 

 اعتمادآنلاین: دعوای  دو پسر بر سر گاز دادن موتور، منجر به کوری یکی و بازداشت دیگری شد.‌

photo_2025-08-20_00-13-14

 سه سال قبل پسری به ماموران شکایت کرد و مدعی شد که با ضربه چاقوی جوانی به نام حمید از ناحیه چشم زخمی و بعد کور شده است. ماموران حمید را بازداشت کردند اما او گفت گ کوری چشم شاکی که محسن نام دارد، کار او نیست.

متهم گفت: «من و دوستم، پرهام، بر سر گاز دادن موتور رقابت داشتیم. در محل شاکی بودند که چرا ما سروصدا می‌کنیم. روز حادثه محسن با چاقو به ما حمله کرد و گفت، چرا گاز می‌دهید و سروصدا می‌کنید. دوستم پرهام هم او را با چاقو زد.»

در حالی که حمید مدعی بود پرهام با چاقو محسن را زده است، پرهام اتهام را رد کرد و گفت: «من چاقو نداشتم و حمید دروغ می‌گوید.‌»

با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست، پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال اما جلسه دادگاه دو بار به دلیل اینکه شاکی در جلسه حاضر نشد، تجدید شد تا اینکه در نهایت صبح امروز حمید محاکمه شد. او گفت: «شاهدان هم تایید نکرده‌اند که من چاقو زدم. محسن خودش زمین خورد. من فکر می‌کردم او را پرهام زده اما پرهام هم می‌گوید کار او نبوده است.»

در نهایت، قضات پرونده را از موارد لوث تشخیص دادند و تصمیم گرفتند قسامه برگزار کنند. بنابراین، بر اساس رأی صادره شاکی باید افرادی را معرفی کند که قسم بخورند که متهم با ضربه‌اش باعث کوری او شده است. در غیر این صورت، متهم قسم خواهد خورد که این کار را نکرده است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج