۱۵۳۹۰۴۲
۶۱۴
۶۱۴
پ

خشم خاویر باردم؛ ارتش اسرائیل، نازی است

خاویر باردِم، بازیگر اسپانیایی و برنده اسکار، با انتشار ویدئویی از یک تک تیرانداز اسرائیلی که برای تفریح یک فلسطینی را هدف قرار داده ارتش اسرائیل را به‌خاطر اتخاذ «منطق ترور و ضدانسانیت نازی‌ها» علیه فلسطینی‌ها محکوم کرد.

خبرآنلاین: خاویر باردِم، بازیگر اسپانیایی و برنده اسکار، با انتشار ویدئویی از یک تک تیرانداز اسرائیلی که برای تفریح یک فلسطینی را هدف قرار داده ارتش اسرائیل را به‌خاطر اتخاذ «منطق ترور و ضدانسانیت نازی‌ها» علیه فلسطینی‌ها محکوم کرد.

6126668

باردم در حساب کاربری خود در اینستاگرام ویدیویی را منتشر کرد که نشان می‌داد یک تک‌تیرانداز اسرائیلی برای تفریح یک فلسطینی را هدف قرار می‌دهد و نوشت: «ارتش اسرائیل نازی هستند.»

این بازیگر در کپشن ویدیو این صحنه را با فیلم «فهرست شیندلر» مقایسه کرد و نوشته است: «یادتان هست شخصیت آمون گوت در فیلم فهرست شیندلر؟ یک افسر سادیست اس‌اس که از بالکنش فقط برای سرگرمی به زندانیان شلیک می‌کرد. او نمایانگر ابتذال شر و خشونتی بود که با نهایت بی‌مجازاتی در چارچوب یک ساختار نظامی سرکوبگر اعمال می‌شد. چهره‌اش نماد خشونت سادیستی، غیرانسانی و بدون پیگردی بود که توسط یک دستگاه نظامی سرکوبگر اجرا می‌شد.

امروز، دقیقاً همان منطق ترور و غیرانسان‌سازی است که نیروهای دفاعی اسرائیل علیه مردم فلسطین به کار می‌برند.»

این ویدئو ابتدا در سال ۲۰۱۸ در فضای آنلاین منتشر شد و گفته می‌شود مربوط به حادثه‌ای در دسامبر ۲۰۱۷ است که در آن یک تک‌تیرانداز اسرائیلی مردی را هدف قرار داده و به پای او شلیک کرده بود.

باردم به خاطر انتقاد از حملات اسرائیل به نوار غزه شناخته شده و پیش‌تر دولت اسرائیل را به ارتکاب «جنایات علیه بشریت» محکوم کرده و از جامعه بین‌الملل خواسته بود مسئولان این اقدامات پاسخگو باشند.

یک تحقیق مشترک توسط روزنامه گاردین، نشریه اسرائیلی-فلسطینی +972 و رسانه عبری‌زبان لوکال کال روز پنج‌شنبه نشان داد کهطبق داده‌های خود ارتش اسرائیل از شش فلسطینی که توسط نیروهای اسرائیلی در نوار غزه کشته شده‌اند، پنج نفر غیرنظامی بوده‌اند.

از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، اسرائیل بیش از ۶۲ هزار و ۱۰۰ فلسطینی در غزه را کشته است. این کمپین نظامی منطقه را ویران کرده و باعث کمبود مواد غذایی و مرگ‌ومیر ناشی از گرسنگی شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج