۱۵۳۹۶۱۲
۳۱۱
۳۱۱
پ

آمریکا تمامی تحریم‌های سوریه را لغو کرد

دولت آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که به طور رسمی تمامی تحریم‌های این کشور علیه سوریه را لغو کرده است.

ایرنا: دولت آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که به طور رسمی تمامی تحریم‌های این کشور علیه سوریه را لغو کرده است.

5209863

العربیه، وزارت خزانه‌داری ایالات متحده امروز (دوشنبه) با صدور حکمی تمامی تحریم‌های سوریه را لغو کرد.

پیشتر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیز دستوری برای لغو همه تحریم‌های اعلام شده علیه سوریه صادر کرده بود.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که آئین‌نامه تحریم‌های سوریه را از مجموعه مقررات فدرال حذف می‌کند.

در این اطلاعیه آمده است که تصمیم مذکور به خاطر تغییر سیاست آمریکا نسبت به دولت دمشق صورت گرفته است.

پیشتر وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده بود که «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا، در تماسی تلفنی با «اسعد الشیبانی» همتای سوری خود، درباره رفع تحریم‌ها و پایان دادن به وضعیت اضطراری علیه سوریه گفت‌وگو کرده است.

در بیانیه‌ وزارت خارجه آمریکا آمده بود: «روبیو در این تماس تأکید کرده که موضوع بررسی گام‌های بیشتر برای بازنگری در فهرست گروه‌ها و نهادهای تروریستی مرتبط با سوریه را دنبال خواهد کرد.»

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج