۱۵۴۰۱۷۸
۱ نظر
۲۴۰۲
۱ نظر
۲۴۰۲
پ

لحظه خروج سفیر ایران پس از اخراج از سفارت استرالیا

احمد صادقی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در استرالیا، صبح چهارشنبه پنجم شهریور، یک روز پس از اعلام اخراجش، ساختمان سفارت ایران در کانبرا را ترک کرد.

فرارو: احمد صادقی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در استرالیا، صبح چهارشنبه پنجم شهریور، یک روز پس از اعلام اخراجش، ساختمان سفارت ایران در کانبرا را ترک کرد. دولت استرالیا روز سه‌شنبه، پس از آن‌که سازمان اطلاعات و امنیت این کشور، ایران را به هدایت دو حمله یهودستیزانه در سیدنی و ملبورن متهم کرد، سفیر و سه دیپلمات دیگر ایرانی را عنصر نامطلوب خواند و از آن‌ها خواست ظرف هفت روز خاک این کشور را ترک کنند. وزارت امور خارجه اتهام مطرح‌شده علیه ایران مبنی بر ترویج یهودی‌ستیزی را کاملا رد کرده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج