۱۵۴۱۳۲۶
۱ نظر
۱۳۱۳
۱ نظر
۱۳۱۳
پ

واکنش خبرساز یک مقام بلندپایه به مکانیسم ماشه

واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به ماجرای فعال شدن مکانیسم ماشه خبرساز شده است.

انتخاب: واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به ماجرای فعال شدن مکانیسم ماشه خبرساز شده است.

2030692_801

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه اظهار کرده بود: حداقل مذاکره‌کنندگان برجام سکه‌هایی که گرفتند را پس بدهند. برجام دستاوری نداشت، ولی برای تبلیغ آن بسیار فضاسازی کردند.

حسین عظیمی، اقتصاددان در این مورد نوشت:  کشور درگیر جنگ سیاسی و اقتصادی و نظامی هست و سطح دغدغه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در نوع خود جالب توجه است.

photo_2025-09-01_19-31-25

 

 

 

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج