فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۲۶۸۳
۹۴۱
۹۴۱
پ

حبس ابد برای دختر ۲۳ ساله بریتانیایی در دوبی

ماجرای میا اوبراین، شهروند ۲۳ ساله بریتانیایی که در دوبی به ۱۵ سال زندان محکوم شده، بسیاری را شوکه کرده است.

عصر ایران: ماجرای میا اوبراین، شهروند ۲۳ ساله بریتانیایی که در دوبی به ۱۵ سال زندان محکوم شده، بسیاری را شوکه کرده است. مادر او، دانیل مک‌کنا، از مردم برای کمک به دخترش درخواست کرده است، اما دلیل اصلی “اشتباه احمقانه‌ای” که میا را به این وضعیت کشانده، هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

2288216_605

به نقل از Daily Star، خانواده این دختر که میا اوبراین نام دارد، فاش کردند دخترشان به دلیل انجام یک اشتباه بسیار احمقانه به زندان دوبی فرستاده شده است. بستگان این دختر ۲۳ ساله لیورپولی یک صفحه‌ی GoFundMe برای کمک به هزینه‌های وکیل مدافع برای او راه‌اندازی کرده‌اند.

   هنوز مشخص نیست «اشتباه احمقانه» میا چه بوده است، اما احکام حبس ابد- که در امارات متحده عربی تقریباً ۱۵ سال طول می‌کشد - می‌تواند به دلایل مختلفی صادر شود، مانند قاچاق مواد مخدر یا خشونت.

   میا پس از صدور حکم حبس ابد به زندان دیگری منتقل شده است. امارات به داشتن شرایط زندان‌های سخت مشهور است. دانیل مک کنا مادر میا، این وضعیت را به شدت شوکه‌کننده توصیف کرده است.

   او در صفحه‌ی GoFundMe نوشت: میا در دبی به حبس ابد محکوم شده و اکنون در زندان مرکزی این شهر است.

  این صفحه‌ی جمع‌آوری کمک مالی بعداً برداشته شد و مشخص نیست که آیا به هدف خود رسید یا نه.

   مک‌کنا ادامه داد: همانطور که احتمالاً همه می‌دانید، به عنوان مادرش، من کاملاً دچار تاسف و شوک هستم. از اکتبر گذشته تاکنون دخترم را ندیده‌ام. میا تنها ۲۳ سال دارد و هرگز کار بدی نکرده است. او دختری جوان است که برای تحصیل در رشته حقوق به دانشگاه رفته و متأسفانه با دوستان بدی آشنا و یک اشتباه بسیار احمقانه انجام داد و حالا بهای آن را می‌پردازد.

   وی تصریح کرد: بنابراین تنها چیزی که می‌خواهم این است که اگر می‌توانید هر مبلغی که می‌توانید، حتی ۱ پوند، اهدا کنید. این می‌تواند کمک زیادی باشد و من همیشه قدردان شما خواهم بود. بسیار ممنونم. 

  مادر میا بعدا نوشت: می‌خواهم از همه برای کمک‌هایشان تشکر کنم. این پول برای ارسال به دخترم میا و همچنین هر هزینه قانونی احتمالی استفاده خواهد شد و شاید حتی برای آوردن خانواده به دبی تا او را ببینند، زیرا هیچ‌کدام از ما از اکتبر گذشته میا را ندیده‌ایم، بنابراین واقعاً ممنونم.

  وزارت خارجه بریتانیا و کشورهای مشترک‌المنافع در وب‌سایت خود هشدارهایی برای بازدیدکنندگان دوبی منتشر کرده است، اما تنها در مورد جرایم مرتبط با مواد مخدر. این هشدار می‌گوید: هیچ‌گونه چشم پوشی برای جرایم مربوط به مواد مخدر وجود ندارد. مجازات‌های مربوط به قاچاق، قاچاقچیگری، مصرف و نگهداری مواد مخدر (حتی باقی مانده مواد سوخته و مصرف شده) شدید است. مجازات قاچاق مواد مخدر می‌تواند شامل حکم اعدام باشد.

   نگهداری حتی کوچک‌ترین مقدار مواد مخدر، از جمله حشیش، می‌تواند حداقل ۳ ماه زندان یا جریمه‌ای بین ۲۰,۰۰۰ درهم (۴,۰۰۰ پوند) تا ۱۰۰,۰۰۰ درهم (۲۰,۰۰۰ پوند) به همراه داشته باشد. مقامات امارات وجود مواد مخدر در جریان خون را به عنوان مالکیت تلقی می‌کنند. برخی محرک‌های گیاهی و محصولاتی که شامل CBD (مشتق از گیاه ماری‌جوآنا) هستند هم در امارات غیرقانونی هستند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج