۱۵۴۴۷۹۷
۷۱۷
۷۱۷
پ

جانشین صدیقی: به نام وفاق، بی‌حجابی و رقص و مشروب را آزاد گذاشتند

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور آزاد گذاشتن بی‌حجابی، رقص ومشروب برای بی‌دینان را وفاق مورد نظر دولت خواند.

برترین‌ها: دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور آزاد گذاشتن بی‌حجابی، رقص ومشروب برای بی‌دینان را وفاق مورد نظر دولت خواند.

147

محمد حسین طاهری آکردی جانشین کاظم صدیقی ستاد امر به معروف و نهی از منکر با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: آنچه امروز بنام وفاق در حال اجراست دعوت به سکوتِ مؤمنان و جلوگیری از اجرای قانون توسط نهادهای قانونی و آزاد گذاشتن بی‌حجابی، رقص و مشروب برای بی‌دینان است. 

آیا این بود هدف از انقلاب اسلامی و صدها هزار شهید و جانباز. 

تمام راه‌های اجرای قانون وشرع را بر مؤمنان بستید و فقط دعوت به آرامش می‌کنید. 

فأین تذهبون»

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج