فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۶۰۱۸
۱۹۵۳
۱۹۵۳
پ

۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

خبرگزاری فارس: پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

طلا

کافه‌رستوران «سوئیت لانژ» واقع در مجتمع تجاری پلاتینیوم تهران به دلیل سرو مشروبات الکلی، برهنگی و رقص‌های مختلط و کافه‌رستوران «بانی چو» واقع در خیابان ستارخان تهران، که چندی پیش اخطاریه پلمب گرفته بود، دو شب گذشته به دلیل کشف ۶ لیتر مشروبات الکلی دست ساز و خارجی و برگزاری مهمانی‌های مختلط پلمب شدند.

یک منبع آگاه به خبرنگار گفت که متهم اصلی کافه بانی چو متواری شده و به دستور مقام قضایی، پرونده این تخلف تشکیل‌ و در دادسرای ناحیه ۳۸ در حال رسیدگی می‌باشد. 

پیشتر یک مقام قضایی بلندپایه، مجازات متخلفان این حوزه را تعطیلی دائمی واحد صنفی و حتی حبس مدیر آن عنوان کرده بود.

پخش-نشدن-ویدئو

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج