۱۵۴۸۳۶۶
۱۱۹۰
۱۱۹۰
پ

عراقچی، پرونده مذاکراه با آمریکا و آژانس را بست

عراقچی بعد از حکم شورای امنیت به فعال شدن مکانیسم ماشه و بازگشت تحریم‌ها، تکلیف مذاکره با آمریکا و حضور بازرسان آژانس اتمی در ایران را تعیین کرد.

تابناک: عراقچی بعد از حکم شورای امنیت به فعال شدن مکانیسم ماشه و بازگشت تحریم‌ها، تکلیف مذاکره با آمریکا و حضور بازرسان آژانس اتمی در ایران را تعیین کرد.

عراقچی گفت: همانطور که رهبر انقلاب گفتند مذاکره با آمریکا بن‌بست محض است، دیپلماسی به مذاکره با آمریکا محدود نیست‌. ما تجربه خیلی بدی در مذاکره با آمریکا داشتیم. بار دوم در وسط مذاکره با آمریکا آن‌ها به ما حمله نظامی کردند.

وی افزود: فعال‌شدن اسنپ‌بک باعث می‌شود توافق ما با آژانس اجرایی نشود.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج