۱۵۴۸۸۸۳
۱۵۲۹
۱۵۲۹
پ

پیام ظریف به اروپا پس از فعال شدن مکانیسم ماشه

وزیر امور خارجه پیشین کشورمان نوشت: ناکامی در وادار کردن ایران به تسلیم، سه کشور اروپایی (E۳) را به سوءاستفاده از شورای امنیت سازمان ملل برای بازگرداندن غیرقانونی قطعنامه‌های خاتمه‌یافته واداشت.

ایرنا: وزیر امور خارجه پیشین کشورمان نوشت: ناکامی در وادار کردن ایران به تسلیم، سه کشور اروپایی (E۳) را به سوءاستفاده از شورای امنیت سازمان ملل برای بازگرداندن غیرقانونی قطعنامه‌های خاتمه‌یافته واداشت.

172066541

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه پیشین در حساب ایکس خود نوشت: ناکامی در وادار کردن ایران به تسلیم طی شش سال نقض برجام و دوازده روز جنگ، سه کشور اروپایی (E3) را به سوءاستفاده از شورای امنیت سازمان ملل برای بازگرداندن غیرقانونی قطعنامه‌های خاتمه‌یافته واداشت.

این اقدام، موقعیت چانه‌زنی سه کشور اروپایی را بهبود نمی‌بخشد و تنها نقش آن‌ها در دیپلماسی با ایران را به‌طور کامل از میان می‌برد.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج