۱۵۵۰۸۰۱
۱ نظر
۶۱۷
۱ نظر
۶۱۷
پ

طلای قهوه‌ای جنوب؛ فصل برداشت خرمای سعمران در نخلستان‌های بهر

با رسیدن روزهای گرم پایان تابستان، نخلداران روستای «بهر» مشغول برداشت خرمای سعمران شده‌اند؛ محصولی که عطر و طعم خاصش، نام این روستا را در میان خرماهای مرغوب جنوب ایران ماندگار کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: هر سال در روزهای پایانی شهریور و آغاز مهر، نخلستان‌های روستای «بهر» در جنوب کشور، رنگ و بوی دیگری می‌گیرند. نخلداران با دستان پینه‌بسته و دل‌های شاد از حاصل یک سال تلاش، خوشه‌های سنگین خرمای سعمران را از نخل‌ها پایین می‌آورند.

خرمای سعمران که به «طلای قهوه‌ای» نیز معروف است، از پرطرفدارترین ارقام خرمای صادراتی ایران محسوب می‌شود. این خرما با پوستی براق، طعمی شیرین و بافتی نرم، نه‌تنها در بازارهای داخلی بلکه در کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز مشتریان خاص خود را دارد.

برداشت خرما در بهر، تنها یک فعالیت اقتصادی نیست؛ بلکه آیینی محلی و فرصتی برای همدلی و همکاری اهالی روستاست. 

در روزهایی که گرمای آفتاب جنوب هنوز تند است، صدای خنده و گفت‌وگوی نخلداران در میان نخلستان‌ها می‌پیچد؛ نشانه‌ای از حیاتی که هر سال با فصل برداشت، دوباره در این روستا جریان می‌یابد.

photo_2025-10-04_14-52-10

photo_2025-10-04_14-52-13

photo_2025-10-04_14-52-06

photo_2025-10-04_14-52-03

photo_2025-10-04_14-52-16

photo_2025-10-04_14-52-19

photo_2025-10-04_14-51-58

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • ناشناس

    خخخخخخخ
    عجب
    كيلو ٨٠ هزار تومن
    كجاش طلا ميشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج