۱۵۵۱۶۵۳
۱۵۵
۱۵۵
پ

آخرین وضعیت مصدومان انفجار دانشگاه تهران

رییس و جمعی از مسئولان دانشگاه تهران، شامگاه ۱۴ مهرماه، با حضور مجدد در بیمارستان، با دانشجویان مصدوم حادثه آزمایشگاه دانشکدگان فنی ملاقات و آخرین وضعیت درمانی آنها را پیگیری کردند.

ایرنا: رییس و جمعی از مسئولان دانشگاه تهران، شامگاه ۱۴ مهرماه، با حضور مجدد در بیمارستان، با دانشجویان مصدوم حادثه آزمایشگاه دانشکدگان فنی ملاقات و آخرین وضعیت درمانی آنها را پیگیری کردند.

2321826_491

در این دیدار، محمدحسین امید با ابراز خرسندی از بهبودی دانشجویان، در جریان آخرین پیگیری‌ها در روند درمان آنان قرار گرفت و دستورات لازم برای اقدامات فوری در این زمینه را به مسئولین داد.

رییس دانشگاه تهران در این دیدار گفت: ضایعه از دست دادن مهندس کلاته، داغی است که به این زودی تسکین نمی‌یابد، اما خدا را شاکریم که دو دانشجوی عزیز دیگر ما بحمدالله دچار مشکل جدی نشدند و دانشگاه همان‌طور که از لحظات اولیه در کنار آنان بود، تا آخرین لحظه که نیاز باشد، با تمام قوا در خدمت این دو فرزند خود خواهد بود و از هر اقدامی که لازم باشد فروگذار نخواهد کرد.

در این دیدار، هم‌چنین دو دانشجوی مصدوم حادثه، ضمن روایت روز و زمان حادثه و ارائه اطلاعاتی در مورد روند درمان خود، درخواست‌هایی از رییس دانشگاه در مورد گرفتن فرصت برای ادامه کارهای پژوهشی و تحصیلی خود داشتند که با همه آنها موافقت شد.

رییس دانشگاه تهران هم‌چنین با تشکر از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و کادر بیمارستان گفت: با لطف ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران و ریاست بیمارستان، بهترین پزشکان در همه زمینه‌ها در کنار کادر خدوم درمان بیمارستان قرار گرفتند و این روند ادامه خواهد داشت تا درمان آنان کامل شده و دانشگاه، فرزندان خود را دوباره سالم و شاداب در محیط آموزشی خود ببیند.

بر اساس آخرین گزارشات کادر درمان بیمارستان، حال فاطمه کفاش و رضا پارسی؛ دو دانشجوی مصدوم خوب و آماده ترخیص هستند، اما به دلیل تاکید دانشگاه تهران برای مراقبت کامل و اطمینان از عدم وجود هر گونه مشکل، تا چند روز آینده نیز در بیمارستان، تحت نظر پزشکان خواهند بود.

 روابط عمومی دانشگاه تهران بعد از ظهر پنجشنبه ۱۰ مهرماه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حوالی ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه پنجشنبه ۱۰ مهرماه، در یکی از آزمایشگاه‌های دانشکدگان فنی دانشگاه تهران، تعویض کپسول‌ گاز هیدروژن منجر به بروز حادثه و آتش‌سوزی شد.

در این سانحه یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه فوت و دو دانشجوی دیگر (فاطمه کفاش و رضا پارسی) دچار مصدومیت شدند که پس از مداوای اولیه در محل، برای مراقبت‌های بعدی بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند.

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج