رئیسجمهور: وفاق ملی با حذف صداهای مخالف ممکن نیست
پزشکیان گفت: مشکل ما این است که دوستان خود را با نگاهی مهربان و رقبای خود را با نگاهی خصمانه میبینیم. قومیت، جنسیت و حتی جناحی را برتر از دیگری میپنداریم، در حالیکه خداوند فرموده است، برترین شما نزد من، پرهیزکارترین شماست. اگر یاد بگیریم با انصاف رفتار کنیم و شایستهتر را بر اساس لیاقت به کار بگیریم، اختلافی باقی نمیماند.
انتخاب: پزشکیان گفت: مشکل ما این است که دوستان خود را با نگاهی مهربان و رقبای خود را با نگاهی خصمانه میبینیم. قومیت، جنسیت و حتی جناحی را برتر از دیگری میپنداریم، در حالیکه خداوند فرموده است، برترین شما نزد من، پرهیزکارترین شماست. اگر یاد بگیریم با انصاف رفتار کنیم و شایستهتر را بر اساس لیاقت به کار بگیریم، اختلافی باقی نمیماند.

مسعود پزشکیان عصر امروز پنجشنبه 1 آبان 1404، در ادامه برنامههای سفر دولت وفاق ملی به آذربایجان غربی، در نشست با فعالان سیاسی استان، در تشریح مفهوم واقعی وفاق ملی گفت: وقتی از وفاق سخن میگوییم، نباید در عمل دچار اختلاف و نزاع شویم. وفاق یعنی نظم در گفتار و رفتار تا بتوانیم امور را بر اساس چارچوب مشخصی اداره کنیم و به نتیجه برسیم. اگر نتوانیم روند گفتوگو را مدیریت کنیم، وفاق فقط در حد شعار باقی میماند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، رئیسجمهور با بیان اینکه وفاق واقعی یعنی تحمل همه جریانها و شنیدن همه صداها، افزود: اگر گروهی را ببینیم و گروهی را نادیده بگیریم، این وفاق نیست. حتی اگر کسی منتقد یا مخالف باشد، باید فرصت گفتن داشته باشد. یا سخن او حق است که بایدپذیرفته شود، یا ناحق است که باید با منطق و استدلال باید پاسخ داده شود.
پزشکیان تأکید کرد: مشکل ما این است که دوستان خود را با نگاهی مهربان و رقبای خود را با نگاهی خصمانه میبینیم. قومیت، جنسیت و حتی جناحی را برتر از دیگری میپنداریم، در حالیکه خداوند فرموده است، برترین شما نزد من، پرهیزکارترین شماست. اگر یاد بگیریم با انصاف رفتار کنیم و شایستهتر را بر اساس لیاقت به کار بگیریم، اختلافی باقی نمیماند.
ارسال نظر