۱۵۵۸۴۳۳
۱۰۵
۱۰۵
پ

۵۷۶۰ مرکز درمانی و زیبایی پلمب شد

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با صدور پیامکی به شهروندان هشدار داد که پیش از انجام هرگونه خدمات زیبایی، از مجوز مرکز و صلاحیت پزشک اطمینان حاصل کنند.

ایسنا: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با صدور پیامکی به شهروندان هشدار داد که پیش از انجام هرگونه خدمات زیبایی، از مجوز مرکز و صلاحیت پزشک اطمینان حاصل کنند.

Introducing-Maral-Beauty-Center-in-Saadat-Abad-skin-and-hair-beauty-clinic-center-in-west-of-Tehran

بنظر می‌رسد، افزایش مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی منجر به ارسال این پیامک شده است.

پارسال وزرات بهداشت اعلام کرده بود ۵۷۶۰ مرکز درمانی و زیبایی غیرمجاز در کشور پلمب و ۹۵۴۹ مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج