۱۵۵۸۷۶۳
۶۱۳
۶۱۳
پ

پاسخ تند اردوغان به صدراعظم آلمان در کنفرانس مشترک خبری

اردوغان در کنفرانس خبری مشترک با مرز در آنکارا، بر ضرورت مهار اسرائیل و پایان دادن به نسل‌کشی و گرسنگی در غزه تأکید کرد.

انتخاب: رئیس‌جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، اظهارات صدراعظم آلمان، فریدریش مرتس، که از اسرائیل حمایت کرده بود را رد کرد و به او یادآوری کرد که حدود ۶۰ هزار نفر از بی‌گناهان در غزه شهید شده‌اند و تل‌آویو همچنان به نسل‌کشی و محاصره فلسطینی‌ها ادامه می‌دهد. او پرسید: آیا آلمان این را نمی‌بیند؟

اردوغان در کنفرانس خبری مشترک با مرز در آنکارا، بر ضرورت مهار اسرائیل و پایان دادن به نسل‌کشی و گرسنگی در غزه تأکید کرد.

او توضیح داد که در مذاکرات با مرز درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی دیدگاه‌های خود را مطرح کرده و گفت: ترکیه از روز اول توجه جهان را به نسل‌کشی در غزه جلب کرده و این موضوع را در صدر دستورکار بین‌المللی قرار داده است. همچنین، ترکیه تلاش‌های گسترده‌ای برای تضمین آتش‌بس و رساندن کمک‌های انسانی به غزه انجام داده است.

اردوغان افزود: «باید با همکاری جمعیت هلال احمر ترکیه و صلیب سرخ آلمان، نسل‌کشی و گرسنگی در غزه پایان یابد.»

0

آیا این را در آلمان نمی‌بینید؟

اردوغان مخالفت خود با حمایت مرز از اسرائیل را تأکید کرد و گفت که حدود ۶۰ هزار کودک، زن و سالمند بر اثر حملات اسرائیل کشته شده‌اند.

او اضافه کرد که حماس هیچ بمب یا سلاح هسته‌ای ندارد، اما تمام این سلاح‌ها در اختیار اسرائیل است و اسرائیل از آن‌ها استفاده می‌کند، از جمله در حمله شب گذشته به غزه.

او پرسید: «آیا آلمان این را نمی‌بیند؟ آیا در آلمان پیگیر این وقایع هستید؟ اسرائیل همواره تلاش کرده غزه را از طریق گرسنگی و نسل‌کشی تحت سلطه قرار دهد و هنوز ادامه می‌دهد.»

اردوغان توضیح داد که تهدیداتی وجود دارد که مانع از رساندن کمک‌های انسانی به غزه می‌شود و هلال احمر ترکیه نمی‌تواند کمک‌های غذایی را به آنجا برساند. همچنین، صلیب سرخ با تهدیدات مداوم مواجه است.

او افزود که ترکیه تاکنون تلاش کرده بیش از ۱۰۰ هزار تن مواد غذایی به غزه ارسال کند، اما این میزان کافی نیست و ادامه کمک‌ها ضروری است.

در ۱۰ اکتبر توافق آتش‌بس در غزه، پس از دو سال جنگ اسرائیل که بیش از ۶۸ هزار کشته و ۱۷۰ هزار زخمی برجای گذاشت، به اجرا درآمد. بیشتر قربانیان زنان و کودکان بودند. با وجود توافق، اسرائیل چندین بار آن را نقض کرده و همچنان محاصره شدیدی بر غزه اعمال می‌کند.

از زمان آغاز اجرای توافق میان حماس و تل‌آویو با میانجیگری مصر، قطر و ترکیه و نظارت آمریکا، بر اثر حملات و بمباران‌های اسرائیل ۲۱۱ نفر شهید و ۵۹۷ نفر زخمی شده‌اند، طبق آمار وزارت بهداشت غزه.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج