۱۵۶۰۵۴۵
۲ نظر
۱۱۹
۲ نظر
۱۱۹
پ

نماینده مجلس: روحانی خیانت کرد!

عضو کمیسیون عمران گفت: برنامه ششم نماد عدم تحقق برنامه های تصویب شده بود طوریکه همه می گویند اهداف این برنامه به طور خوش ‌بینانه زیر ۲۸ درصد محقق شد.

خبرفوری: عضو کمیسیون عمران گفت: برنامه ششم نماد عدم تحقق برنامه های تصویب شده بود طوریکه همه می گویند اهداف این برنامه به طور خوش ‌بینانه زیر ۲۸ درصد محقق شد.

2150216_827

مجتبی یوسفی افزود: در روند بررسی توافق برجام به دلیل نگاه‌های سیاسی آقای روحانی و تیم مذاکره کننده بی دقتی و خوش باوری شد.

وی ادامه داد: این حرف خودشان بود که توافق بد هم بهتر از توافق نکردن است که بابت آن حداقل می‌توانیم لفظ خیانت را به کار ببریم.

یوسفی افزود: یعنی ما برای اینکه آقای روحانی در دور دوم انتخابات پیروز شود، توافقی را با طرف آمریکایی و غربی ببندیم که مواهب آن به مردم که نرسد هیچ؛ تازه بعد از ده سال به نقطه صفر و حتی منفی برگردیم.

وب گردی

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    خیلی بالاتر از خیانت بود
    ان‌شاءالله خدا بزودی حقشو کف دستش بزاره

  • ناشناس

    من طرفدار روحانی نیستم اما اکر تندروهای .... بخاطر منافع خودشان بر جام را آتش میزدند واقعا کشور متحول می شد .ننگ ابری بر تندروهای خودمحور تهی مغز باد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج