۱۵۶۲۵۵۷
۵۱
۵۱
پ

مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند

مادورو در جریان یک تجمع در کاراکاس، در مصاحبه با شبکه خبری سی.‌ان.‌ان، از مردم ایالات متحده خواست تا در بحبوحه عملیات نظامی این کشور در سواحل ونزوئلا از کاراکاس و از صلح در قاره آمریکا حمایت کنند.

ایسنا: «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا به زبان اسپانیایی به سی.ان.ان گفت: «من از مردم آمریکا می‌خواهم که برای صلح در آمریکا متحد شوند. نه به جنگ‌های بی‌پایان، نه به جنگ‌های ناعادلانه، نه به یک لیبی و افغانستان دیگر.»

شبکه خبری سی.‌ان.‌ان گزارش داد که مادورو همچنین خطاب به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از او خواست که صلح را دنبال کند.

0

وقتی از مادورو پرسیده شد که آیا نگران تجاوز احتمالی آمریکا است، او مستقیما پاسخ نداد و در عوض گفت که بر حکومتداری صلح‌آمیز کشورش متمرکز است.

نیویورک تایمز در اوت گزارش کرده بود که دونالد ترامپ به صورت مخفیانه دستوری را امضا کرده که به پنتاگون اجازه می‌دهد تا از نیروی نظامی علیه کارتل‌های مواد مخدر آمریکای لاتین استفاده کند.

پس از آن، واشنگتن نیروهای بیشتری را به منطقه دریای کارائیب اعزام کرد و حملات هوایی علیه کشتی‌هایی که مدعی است در قاچاق مواد مخدر دست داشتند، انجام داد که با محکومیت‌هایی از سوی کشورهای منطقه همراه شد.

بر اساس تخمین سی.ان.ان، نیروهای مسلح آمریکا در پنج ماه گذشته حدود ۲۰ کشتی را منهدم کرده و ۸۰ نفر را در حملات خود کشته‌اند.

مادورو بارها گفته است که کشورش با جدی‌ترین تهدید تهاجم آمریکا در ۱۰۰ سال گذشته روبه‌رو است.

واشنگتن، مقامات ونزوئلا را به دلیل عدم انجام اقدامات کافی برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر سرزنش می‌کند.

همچنین نیویورک تایمز گزارش کرد ترامپ به آژانس سیا اجازه داده است تا عملیات مخفی در داخل ونزوئلا انجام دهد.

رسانه‌های آمریکایی بارها گزارش داده‌اند که واشنگتن ممکن است به زودی حملاتی را علیه تاسیسات کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا انجام دهد. با این حال، ترامپ در ۳۱ اکتبر گفت که حملاتی را در داخل ونزوئلا در نظر ندارد.

وب گردی

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج