۱۵۶۳۴۵۴
۹۰
۹۰
پ

توافق امنیتی اسرائیل با سوریه به بن‌بست رسید

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع اعلام کرد که تماس‌ها درخصوص توافق امنیتی این رژیم با سوریه به بن بست رسیده است.

ایسنا: سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منابع اعلام کرد که تماس‌ها درخصوص توافق امنیتی این رژیم با سوریه به بن بست رسیده است.

63658680

این رسانه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی مخالف درخواست ابو محمد الجولانی (احمد الشرع)، رئیس جمهور خودخوانده سوریه جهت عقب نشینی اسرائیل از اراضی است که بعد از سقوط نظام بشار اسد تحت اشغال خود درآورده است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی تصریح کرد که این رژیم در ازای توافق صلح کامل با سوریه و نه در ازای یک توافق امنیتی، از برخی از مناطق در سوریه عقب نشینی خواهد کرد.

پیشتر یسرائیل کاتس، وزیر جنگ اسرائیل درباره حضور ارتش رژیم صهیونیستی در خاک سوریه گفت که ارتش این رژیم همچنان در بلندی‌های جولان و مناطق امنیتی مربوطه حضور خواهد داشت.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج